2777
2789
عنوان

خانوم هایی که تازه زاییدین بیاین 🤱🤱

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 43 پست
نه بابا. بعد زایمانم بردنش به شوهرم نشون دادن. بچه با من اومد تو بخش و دیگه جایی نبردنش. همه چیش جلو ...

وووای چقدرررر خوب مرررسی شبنم جان ممنونم عزیزم خیاللم راحت شد بخدا خیلی ترسیده بودم امروز دستام یخ کرده بود

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
وووای چقدرررر خوب مرررسی شبنم جان ممنونم عزیزم خیاللم راحت شد بخدا خیلی ترسیده بودم امروز دستام یخ ک ...

به حرفا توجه نکن. زایمان اصلا وحشتناک نیست. خیلیم خوب و راحته😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حرفا توجه نکن. زایمان اصلا وحشتناک نیست. خیلیم خوب و راحته😍

سزارین بودی دوستم یا طبیعی ؟به نظرتون سزارین بیهوشی کامل بهتره یا کمر به پایین 

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
سزارین بودی دوستم یا طبیعی ؟به نظرتون سزارین بیهوشی کامل بهتره یا کمر به پایین 

سزارین و بی حسی بودم. عالییی بود. کلا درد حس نکردم حتی بعدش

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
سزارین و بی حسی بودم. عالییی بود. کلا درد حس نکردم حتی بعدش

یعنی بی حسی کامل کامل بودین ؟؟؟چقدررررر خوب خداروشکر تهران هستین؟کدوم بیمارستان رفتی گلم 

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
یعنی بی حسی کامل کامل بودین ؟؟؟چقدررررر خوب خداروشکر تهران هستین؟کودم بیمارستان رفتی گلم 

اره. تهرانم

بیمارستان مردم. 

سر زایمان من شوهرم انقدر ذوق زده بود هر کی که قرار بود کارای مارو انجام بده رو میدید انعام میداد پشت سرش مادرشوهرمم انعام میداد بهشون . کلا رفتارشون با من متفاوت بود خیلی تحویل می گرفتنم 

پسرم همه زندگیمه  

عزیز دلم هر پرستاری  کوچکترین خطایی چه عمدی چه سهوی داخل پرونده اش ثبت میشه وبراش امتیاز منفی حساب میشه بخاطر سابقه ی خودشونم اینکارو نمیکنن....مطمئن باش 

ماییم ونوای بینوایی بسم الله اگر حریف مایی
یه 50 تومنی بچپون تو جیب پرستار یا کادر خدماتی که بچتو میسپری دستش همچین مثل دسته گل باهاش رفتار کنن ...

آره راست میگی راه حل خوبیه مررررسی😁😁

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜