2777
2789
عنوان

خانمامیشه بیاین سوال دارم،،

126 بازدید | 10 پست

سلام شنیدین میگن آخرماه صفر،ساعت پنج قبل اذان صبح،بلندشی بری مسجدبرای گرفتن حاجت،،،،؟؟؟؟؟؟کی شنیده دیده؟؟؟؟چجوریه شرایطش ؟؟

یه پسردارم شاه نداره ازخوشگلی تا نداره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااعجیبه کسی نشنیده

من شنیدم عزیزم که باید بری در سه تا مسجد بزنی و خبر بدی که ماه صفر داره تموم میشه 

ولی نمیدونم درسته یا نه

به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹

از امشب تا فردا شب هرکس٦ مرتبه فقط ٦مرتبه ذکر 

«يا كاشِفَ الكَرْب عَن وَجْهِ الحسين اِكْشِف كَربي بحق اخيك الحسين» 

را جهت بر طرف شدن مشکلات بخواند، ردخور ندارد. 

به هرکسی که دوست دارید بفرستید چون در طول سال فقط چند روز این ذکر را میشه گفت.

این ذکر با کرامت که برای توسل به حضرت باب الحوائج سفارش شده را با اخلاص و با طهارت در یک مکان پاک اسم شریف آن حضرت تکرار نمایید و حاجات خود را به درگاه آن باب حاجات ببرید و بگویید اگر مصلحت ما و رضایت الهی در برآورده شدن آن حاجت است ، حاجاتمان را برآورده نمایید.

إن شاء الله حاجت روا شید. التماس دعا🙏🌺

لطفا کسى رو بى نصيب نذارید.

التماس دعا 🙏🌺

🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯

🔴 @gilasmilas 🔵

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی

عزیزم..فکر کنم منظور شما اینه که

بعضی مردم برای خوشحالی حضرت زهرا  و برای گرفتن حاجت آخر ماه صفر قبل از اذان صبح  در هفت تا مسجد و میزنن و و آخرین مسجد نماز میخونن و شیرینی و اینجور چیزا میدن دق الباب بهش میگن 

که بنا به قولی میخوان تموم شدن دوماه عزاداری رو اعلام کنن

والبته میگن خرافات و جنبه دینی نداره

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
از امشب تا فردا شب هرکس٦ مرتبه فقط ٦مرتبه ذکر  «يا كاشِفَ الكَرْب عَن وَجْهِ الحسين اِكْشِف ...

مرسی ازتوضیح قشنگت،،،،فقط بگو،،باب الحوائج کیه؟؟؟،کجابریم برای کی بفرستیم،میشه بیشترتوضیح بدی گلم 

عزیزم متوسل شو به حضرت ابوالفضل و ۶بار تو خونه اون دعا رو بخون ،ویگه جایی نمیخاد بری ،انشالله خدا حاجت دلتو بده

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی
عزیزم متوسل شو به حضرت ابوالفضل و ۶بار تو خونه اون دعا رو بخون ،ویگه جایی نمیخاد بری ،انشالله خدا حا ...

آهان،،،فدات شم دوستم مرسی،خداحاجت دلتوبده بحق این شبای عزیز