واقعا برات خيلي خوشحالم ايشالا دخمل خوشملت به راحتي دنيا بياد و قدمش خير باشه خدا به منم ني ن ...
ناامید نباش عزیزم سعی کن یه روز درمیون رابطه داشته باشی بعد رابطه هم سریع نرو دستشویی یه نیم ساعت دراز بکش بعدا برو ایشالا باردار شدی خبرشو بهم بگو توام دعا کن بچم سالم دنیا بیاد عکسشو برات میفرستم
آره ديدمش مال منم همينجوري بود تو تاپيك قبلي هست عكسش ولي ازين نواريا بود مديكور حالا بازم فردا يا جمعه صب با اولين ادرارت بذار اگه پررنگتر شده بود كه صددرصد هستي استرس نداشته باش شنبه برو آز اگه بازم مثبت شد ولي يه مارك ديگه بذار
من اين ماه همين ٥ روز كه عقب افتاد خيلي كمردرد بودم همش فكر ميكردم الان پريود ميشم دلمم گاهي درد ميك ...
منم کمر درد و دل درد دارم اما بدنم گر می گیره، سینه هامم که وحشتناک درد می کنه و سنگین شده، از موعدم تا سه روز هم لکه بینی خیلی کم داشتم در حد یه قطره، بعدش کلا قطع شد لکه بینی
چرا از شانسم باید بیفته به چندروز تعطیلی آخه😢😢😢
به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹
منم کمر درد و دل درد دارم اما بدنم گر می گیره، سینه هامم که وحشتناک درد می کنه و سنگین شده، از موعدم ...
اينا ميتونه علامت بارداري باشه
استرس نده به خودت دو دل بودن خيلي بده من تجربش كردم ديگه همين ماه ايشالا كه هستي فقط فردا يه بي بي بذار حتما اگه مثبت شد پررنگتر يعني هستي فقط مديكور نخر خيلي خطا داره