2777
2789
عنوان

پريودي با ٥ روز تاخير ميترسم مشكلي داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 28 پست
واقعا برات خيلي خوشحالم  ايشالا دخمل خوشملت به راحتي دنيا بياد و قدمش خير باشه خدا به منم ني ن ...

ناامید نباش عزیزم سعی کن یه روز درمیون رابطه داشته باشی بعد رابطه هم سریع نرو دستشویی یه نیم ساعت دراز بکش بعدا برو ایشالا باردار شدی خبرشو بهم بگو توام دعا کن بچم سالم دنیا بیاد عکسشو برات میفرستم

ناامید نباش عزیزم سعی کن یه روز درمیون رابطه داشته باشی بعد رابطه هم سریع نرو دستشویی یه نیم ساعت در ...

ممنون عزيزم 

ايشالاااا زايمان خوبي داشته باشي منم خبرشو ميدم آره حتما عكسشو بفرست 😍😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم مديكور بود خيلي كاذب داره عكسشو بذار بچه ها نظر بدن  يه مارك ديگه رو هم امتحان كن بعد ...

گذاشتم همه گفتن مثبته، تاپیک قبلی

به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹
گذاشتم همه گفتن مثبته، تاپیک قبلی

آره ديدمش مال منم همينجوري بود تو تاپيك قبلي هست عكسش ولي ازين نواريا بود مديكور حالا بازم فردا يا جمعه صب با اولين ادرارت بذار اگه پررنگتر شده بود كه صددرصد هستي استرس نداشته باش شنبه برو آز اگه بازم مثبت شد ولي يه مارك ديگه بذار 

ايشالا كه درسته عزيزم 

آره ديدمش مال منم همينجوري بود تو تاپيك قبلي هست عكسش ولي ازين نواريا بود مديكور حالا بازم فردا يا ج ...

علائمم داشتی شما؟

علائمم داشتی شما؟

من اين ماه همين ٥ روز كه عقب افتاد خيلي كمردرد بودم همش فكر ميكردم الان پريود ميشم دلمم گاهي درد ميكرد

آها سردمم ميشد من هميشه قبل پريودام لرز ميكنم بعد ميفهمم پري ميخواد بياد

من اين ماه همين ٥ روز كه عقب افتاد خيلي كمردرد بودم همش فكر ميكردم الان پريود ميشم دلمم گاهي درد ميك ...

منم کمر درد و دل درد دارم اما بدنم گر می گیره، سینه هامم که وحشتناک درد می کنه و سنگین شده، از موعدم تا سه روز هم لکه بینی خیلی کم داشتم در حد یه قطره، بعدش کلا قطع شد لکه بینی

چرا از شانسم باید بیفته به چندروز تعطیلی آخه😢😢😢

منم کمر درد و دل درد دارم اما بدنم گر می گیره، سینه هامم که وحشتناک درد می کنه و سنگین شده، از موعدم ...

اينا ميتونه علامت بارداري باشه 

استرس نده به خودت دو دل بودن خيلي بده من تجربش كردم ديگه همين ماه ايشالا كه هستي فقط فردا يه بي بي بذار حتما اگه مثبت شد پررنگتر يعني هستي فقط مديكور نخر خيلي خطا داره

ان شاگالله شما هم به زودی مامان می شی😙

ممنونم ايشالا 

من هنوز ماه اولمه شما كه خيلي صبورين

ايشالا كه هستي پيگيرت هستم خبر خوش بهمون بدي 

نگران نباش اصلا عزيزم  

ممنونم ايشالا  من هنوز ماه اولمه شما كه خيلي صبورين ايشالا كه هستي پيگيرت هستم خبر خوش بهمون ...

مرسی گلم که وقت گذاشتی و جوابمو دادی😘