2777
2789

اين ماه اقدام داشتم براي بار اول امروز پري شدم با تاخير ٥ روزه امكان داره مشكلي داشته باشم تا حالا پري هام خيلي منظم بود برم دكتر به نظرتون؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پریودم عقب افتاده و دو تا بی بی زدم مثبت شدن، یعنی باردارم؟؟ از شانسم افتاد به تعطیلات نشد برم آزمایش، احتمال خطا هست؟؟

به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹
من پریودم عقب افتاده و دو تا بی بی زدم مثبت شدن، یعنی باردارم؟؟ از شانسم افتاد به تعطیلات نشد برم آز ...

بي بي چكتون چي بوده بي بي چك من كه ديگه نميخرم بعد يك روز تاخير گذاشتم دو خط شد اونم دوتا بي بي چك رفتم آزمايش بعدش منفي بود😒😑😑😑😑 الانم پري شدم كلي خورد تو ذوقم 

البته همه اينجور نيستن شايد واسه شما واقعنيه ايشالا

بي بي چكتون چي بوده بي بي چك من كه ديگه نميخرم بعد يك روز تاخير گذاشتم دو خط شد اونم دوتا بي بي چك ر ...

مدیکور گذاشتم، یعنی امیدوار نباشم😢😢

به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹
اگه کم خونریزیت کم باشه و چندروز زودتر پاک شی احتمال زیاد ماه بعد باردار میشی من همینطور بودم

مث هميشه ست ولي نميدونم كي پاك بشم قبلا ٧ روز بود شما بعد چند بار اقدام باردار شدي ؟؟ 

یه ماه

چقد خوب كاش منم زود بشم ٣ سال جلوگيري داشتم فكر ميكردم چقد زود آدم باردار ميشه منم خيلي آدم عجوليم شوهرم ميگه الان رحمت اينجوريه 😳 تو شوكه😁😁😁😁

ایشالا ماه بعد باردار میشی من پارسال سه ماهه بچمو سقط کردم ۶ماه جلوگیری کردم یه ماه باردار نشدم به قول تو عجولی میکردم و گریه که دیگه بچه دار نمیشم اما خدا دلمو نشکوند ازش واقعا ممنونم 

ایشالا ماه بعد باردار میشی من پارسال سه ماهه بچمو سقط کردم ۶ماه جلوگیری کردم یه ماه باردار نشدم به ق ...

واقعا برات خيلي خوشحالم 

ايشالا دخمل خوشملت به راحتي دنيا بياد و قدمش خير باشه خدا به منم ني ني بده  ماه ديگه اصلا صبر ندارم