عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
سلام گلم.منم ایطور بودم.پرولاکتینم بالا بود.حتی با امپولم بزور پریود میشورم.الان تحت نظر دکترم مرتب ...
من رفتم دکتر .آخه قبلا هم سابقه داشتم.ولی آزمایش ننوشت ک ببینم پرولاکتينم بالاس یا ن.فقط آمپول میداد ک فوری پری میشدم.حالا نمیدونم چ کنم?ممنون ازجوابت دوستم
بی بیم منفی بود زیر دلمم درد میکنه ترشح هم دارم حالا یکی دیگه گرفتم فردا صبح میزنم ببینم چی ...
ایشالا باردار باشی عزیزم.برات صلوات ميفرستم