2777
2789
عنوان

کیا دلشون نی نی میخواد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 112 پست
ان شاءالله كه موفق ميشيد،شما مشكلتون چي هست،ب شوهر من سِلِن پلاس دادن،ميگن خوب ميشه

مشکلمون کم تحرکی شدید همسرمه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
نه هنوز، فعلا من یه کم کار دارم، بعدم باید رژیم بگیرم و تخمک گذاریم رو شناسایی کنم، تا دو ماه دیگه ا ...

انشاالله عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلمون کم تحرکی شدید همسرمه

خوب براي شوهر منم كم تحركه،كلاس آ پنج درصده،براي شما ديگه كمتر ازين نيست كه.كجا رفتيد براي انجام كاشت؟يعني منم طبيعي باردار نميشم؟😔

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

وای منم ۲ساله منتظرممم دارم میمیرم از ناامیدی😢

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
چقدر جدیدا این مشکل زیاد شده، بدون ازمایش نشونه ای داره ادم متوجه شه؟

اررره...نه فقط با ازمایش مشخص میشه

خوب براي شوهر منم كم تحركه،كلاس آ پنج درصده،براي شما ديگه كمتر ازين نيست كه.كجا رفتيد براي انجام كاش ...

رویان میرفتم عزیزم

رویان میرفتم عزیزم

ما هم رفتيم ابن سينا،ولي گفتن خوب ميشه

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
وای منم ۲ساله منتظرممم دارم میمیرم از ناامیدی😢

من چی بگم پس هشت ساله منتظرم😔

رویان میرفتم عزیزم

مگه تحركش چقدر بود كه رفتيد براي كاشت؟دردسر داره نه؟

ما هم رفتيم ابن سينا،ولي گفتن خوب ميشه

اخه ما رفتیم گفتن این مشکل خوب شدنی نیست..باید حتما کاشت کنید

اخه ما رفتیم گفتن این مشکل خوب شدنی نیست..باید حتما کاشت کنید

مال شوهر من كلاس آ صفر بود،بعد از مدتي كه طب سنتي انجام داديم بهتر شد،پنج در صد شد كه ابن سينا گفته بودن آ و ب باهم چهل درصده خوبه.فقطم سِلِن پلاس براش تجويز كردن،من اولين باره ميشنوم كه گفتن كم تحركي درمان نداره،

مگه تحركش چقدر بود كه رفتيد براي كاشت؟دردسر داره نه؟

صفر بوده...ما پنج سال پیش اقدام به کاشت کردیم..ولی چون منفی شد دیگه ییخیال کاشت شدم..ولی الان میگن جنین فریز درصد موندنش بالاتره..میخوایم دوباره اقدام کنیم