2777
2789
عنوان

کیا دلشون نی نی میخواد😔

713 بازدید | 112 پست

چه راهی واسه نی نی دار شدن دارین انجام میدین؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

من خيلي ،رفتم طب سنتي،گرمي ميخورم و به شوهرمم گرمي ميخورونم،زالو هم انداختم.البته اسپرم شوهرم فقط ي كم بهتر شده،هنوز بايد رعايت كنه و درمان

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خيلي ،رفتم طب سنتي،گرمي ميخورم و به شوهرمم گرمي ميخورونم،زالو هم انداختم.البته اسپرم شوهرم فقط ي ...

مگه مشکلشون چیه؟؟

اقدام به کاشت نکردین؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
وای من خیلی میخوام ایشالا از هفته دیگه اقدام میکنم هنوز اقدام نکردم ایشالا سریع بگیره برا هممون

انشاالله عزیزم

مگه مشکلشون چیه؟؟ اقدام به کاشت نکردین؟

شوهرم اسپرمش ضعيفه،مورفولوژيش هشت درصده،تحركش كلاس آ و ب باهم چهل درصد،ولي از آذرماه ميخوايم بريم اقدام،هر چي خدا بخواد

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
منم دلم نی نی میخواست بهش رسیدم.... حالا دارم لحظه شماری میکنم که بزرگ شه 😍بشه 18ماهش

خداروشکررر..طبیعی باردارشدین؟؟

شوهرم اسپرمش ضعيفه،مورفولوژيش هشت درصده،تحركش كلاس آ و ب باهم چهل درصد،ولي از آذرماه ميخوايم بريم اق ...

انشااالله که نتیجه میگیرین عزیزم...منم انشاالله از این ماه میخوام برم اقدام به کاشت کنم..جنین فریز دارم

اصلا ناامید نباشین همتون مادر میشین

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
انشااالله که نتیجه میگیرین عزیزم...منم انشاالله از این ماه میخوام برم اقدام به کاشت کنم..جنین فریز د ...

ان شاءالله كه موفق ميشيد،شما مشكلتون چي هست،ب شوهر من سِلِن پلاس دادن،ميگن خوب ميشه

وای شوهر من، داره خودشو میکشه

اخیییی...خب اقدام نکردین؟؟

اخیییی...خب اقدام نکردین؟؟

نه هنوز، فعلا من یه کم کار دارم، بعدم باید رژیم بگیرم و تخمک گذاریم رو شناسایی کنم، تا دو ماه دیگه اگه همه چیز خوب پیش بره.میخوایم تلاش کنیم واسه دختر