2777
2789
عنوان

دل کندن خیلی سخته😢

1772 بازدید | 41 پست

من دارم جدا میشم

الان ۱ هفته ست خطمو خاموش کردم

شوهرم داره زنگ میزنه به خاله م پیام میرسونه که اگه برنگردی طلاقت نمیدم میرم زن میگیرم تو هم میمونی تا پیرزن بشی!!!!

حالا همه اینا به کنار

میدونم داره زور آخرشو میزنه تا برم گردونه منم هنوز دوسش دارم ولی واقعا هیچ امیدی بهش ندارم

چون میدونم درست نمیشه و باز من برمیگردم!

حالم بدجوری گرفته ست

هم زبان بسیار است، همدلی می خواهم، همدمی می خواهم، همرهی می خواهم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه امید به اصلاحش داری بهش به فرصت بده.من از دادگاه برگشتم یه فرصت دادم به خودمون الان خدا رو شکر خیلی زندگی خوبی داریم .در تلاشیم که خدا بهمون به نی نی بده

خدایا هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمیشود
اگه امید به اصلاحش داری بهش به فرصت بده.من از دادگاه برگشتم یه فرصت دادم به خودمون الان خدا رو شکر خ ...

آخه خیلی فرصت دادم

بارها و بارها

کسی که حتی یه معذرت خواهی از من نکرده

نگفته ببخشید اشتباه کردم

چطوری بهش فرصت بدم؟؟؟

هم زبان بسیار است، همدلی می خواهم، همدمی می خواهم، همرهی می خواهم...

واقعا شاید بعد 8ماه این بار سرش ب سنگ خورده باشه اما حتما تعهدادی ازش بگیر البته اینم بگم اگه دوستشداری زندگیت ودوست داری یه فرصت میتونی بهش بدی تا حالا فرصت دادی یا قهر اولتون ب طلاق کشیده