2777
2789
عه سلام خوبی دیگه نیومدی تاپیک بامداد خمار؟ نی نی داری؟

سلام . ۶۵ شدم ...خیلی آهسته وزن کم میکنم ..ماهی یک کیلو ...حال ورزش و فستو خگخ  ندارم 😥😥😥😥😥فقط کم میخورم ...این ماه میرم برای آی وی اف ...دارم دارو مصرف  میکنم ...

منم توی این فکرم ببخشید شرایطش چجوریه ...چقد باید بزاریم

والله من دقیق نمیدونم ولی شوهرم میگفت پرسیدم گفته ۵۰تومن بزاریه سال بمونه ۱۲۰تومن وام میدیم

روزگاربامانساختی نگذشت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه روزپیش که ۴۱۹بودقزوین

برای فروش؟زیر قیمت میخرن.برای خرید ۴۴۰ حساب میکنند به همراه مالیات و سود و غیره

کلا برای فروش خیلی زیر قیمت میخرن.

من همین یک نفس از جرعه ي جانم باقيست⚘آخرين جرعه ي اين جامِ تهي را تو بنوش..💛

[QUOTE=73843782]سلام . ۶۵ شدم ...خیلی آهسته وزن کم میکنم ..ماهی یک کیلو ...حال ورزش و فستو خگخ  ندارم 😥😥😥😥

بعد ماه رمضون مبخواستی بری ک چی شد؟

وزن شروع ۵۷    وزن هدف برای تولدم ۲۹آذر۵۰      خدایا کمکم کن ارادمو قوی کنم

از زمانیکه بدنیا اومدیم تا همین الان چی هزار تومن ارزون شده ک دو هزار تومن گرون تر نشده باشه؟ یادم میاد طلا گرمی هشت تومن بود پونزده سال پیش الان شده چهار صدو خورده ای بازم بیشتر میشه

طلا گرون بشه ...ما بدل میندازن ...والا طلا که نون و آب نیست 

خب مستقیم رو نون و اب تاثیر میذاره وگرنه این همه ادم بخاطر طلا خریدن و نخریدن ناراحت نیستن که

اصلا من شومه میشم پستهی کاربرایی مثل شمارو میخونم انگار کلا تو باغ نستین

ببخشید که رک گفتم

فقط اومدم بگم قابل توجه دوستانی که وقتی مهر طلا ارزون شد تاپیک زدم نفروشید آبان گرون میشه بهم اتهام زدن که جو رو منفی کردم و تاپیک ترکید الان کجان اون خانم ها 😎😎

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
نرفتم .دعا کن این دفعه دیگه موفقیت آمیز بشه ..😥😥😥..

انشالله ب حق همین شب روز عزیژ

سال دیگه دوقلو بغلت باشه

وزن شروع ۵۷    وزن هدف برای تولدم ۲۹آذر۵۰      خدایا کمکم کن ارادمو قوی کنم
خب مستقیم رو نون و اب تاثیر میذاره وگرنه این همه ادم بخاطر طلا خریدن و نخریدن ناراحت نیستن که اصلا ...

ای بابا در جریان امور هستم ...والا منم اینجا زندگی میکنم ...... همه بالا پایین رفتن طلا و ارز رو از نزدیک لمس کردیم .چرا فکر میکنی عقل کل هستی ؟؟؟

ای بابا در جریان امور هستم ...والا منم اینجا زندگی میکنم ...... همه بالا پایین رفتن طلا و ارز رو از ...

از جمله ی خودت که حالا طلا نمیخری بدل میندازی طلا مگه نون و اب میشه؟

اگه معنیه دیگه ای داره حرفت ترجمه کن برام