2777
2789
از جمله ی خودت که حالا طلا نمیخری بدل میندازی طلا مگه نون و اب میشه؟ اگه معنیه دیگه ای داره حرفت تر ...

منظور من در جز امور بود نه در کل امور ...والا  اینجا خانم ها اکثرا خونه دار هستن و سرمایه دار نیستن که یک تن شمش طلا خریده باشن ..سوال در مورد گرونی و ارزونی بپرسن ...بقیه هم کارشناس اقتصادف  نیستن .دیدم اکثر حالا انگشتری و النگوی و گوشواره ای دارن میخوان بخرن یا بفروشند ...حالا اگه طلای من ۱۰ برابر گرون یا ارزون بشه فرقی برام نمیکنه ..چون اینا کالایی تزیینی هست برای خانم ها .

ولی در کلان مملکت و اقتصاد فلز گران بها ست و با ارزش پول مملکت رابطه مستقیم  داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اومدم بگم قابل توجه دوستانی که وقتی مهر طلا ارزون شد تاپیک زدم نفروشید آبان گرون میشه بهم اتهام ...

بازم گرون میشه یانه؟ چون میخوایتم بفروشیم ماشیت بخریم الان باز 30 تومن اومده پایین

به بودن ها دیر عادت کن و به نبودن ها زود!آدم ها،نبودن را بهتر بلدند