من دومين دوره است كه واسه فرزند دوم اقدام ميكنم و الان روز ١٨ پري هستم و روزاي ١٢،١٣،١٤،١٦ اقدام داشتيم امشب هم ميخوايم اقدام داشته باشيم. اميدوارم اين ماه نتيجه بگيريم. به نظر خودم كه تخمك گذاريم گذشته چون همش ترشحات پنبري دارم
من از یه طرف استرس زودتر باردار شدن دارم، از یه طرف دختر دوست دارم، از یه طرف از خراب شدن هیکلم میتر ...
الي جون يه چيزي بگم؟ دختر و پسر واقعا اگر سالم و نرمال باشه از نظر جسمي و رواني براي پدر و مادر بهترينه و هييييچ فرقي نداره به نظر من البته نظر شخصي من هست ، اصلا خودتون رو درگير جنسيت نكنين ! دويست ميليون اسپرم با يك تخمك روبه روي هم قرار ميگيرن! هيچ حساب و كتابي نميتونه بگه كدوم كروموزوم به تخمك ميرسه!!
الي جون يه چيزي بگم؟ دختر و پسر واقعا اگر سالم و نرمال باشه از نظر جسمي و رواني براي پدر و مادر بهتر ...
اره میدونم، من در نهایت نهایتش فرقی برام نداره اما گفتم حالا که راه های اسونی هست که میشه احتمال رو بالا برد چرا که نه، فان هم هست، شوهرم هم سعی میکنه به روش نیاره اما حرف دختر میشه گل از گلش میشکفه، دیگه گفتم هم خودم دوست دارم هم شوهرم تلاشمونو بکنیم ببینیم چی میشه
دوستاي گلم خيلي خوشحالم تو اين تاپيك باهاتون آشنا شدم ! لطفا هرروز بياين از خودتون خبر بدين تا از حاله هم باخبر بشيم ايشالا هممون به رودي نتيجه بگيريم و مامان بشيم☺️ من برم لالا! شبتون پرستاره😘