2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی اولت دختره یا پسر؟ این دفعه فرقی نداره دختر شه یا پسر براتون؟

دختره. راستش ترجيحم اينه كه دختر بشه كه رفيق هميشگي خواهرش بشه ولي اگرم پسر بشه مشكلي ندارم ميتونه رابطه با جنس مخالف رو از بازي و شادي با برادرش ياد بگيره! هر دوش برامون اُكي هست

دختره. راستش ترجيحم اينه كه دختر بشه كه رفيق هميشگي خواهرش بشه ولي اگرم پسر بشه مشكلي ندارم ميتونه ر ...

وای چه خوب، عالیه، خب روز تخمک گذاری احتمال بارداری بالاست، زود باردار میشی

جدن! پس اگر پري نيومده اصلا نا اميد نباش، پريودات دوره هاش چند روزه است؟؟

۳۰تا۳۲ 

چن روز قبل موعدم لکه بینی دیدم فعلا که خبری نیس ۵روز ازموعدم گذشته بی بی هم نشون نمیده😔

🐾Fallow your dreams, They know They way
۳۰تا۳۲  چن روز قبل موعدم لکه بینی دیدم فعلا که خبری نیس ۵روز ازموعدم گذشته بی بی هم نشون نمیده ...

پس برو دكتر اول آز خون بده بعدش آمپول بزن كه زودتر پريود بشي و وقت رو از دست ندي. عجله نداري؟؟ من سر دخترم يه بار اينجوري شدم حتي آمپول هم زدم دو هفته طول كشيد تا پريود شدم