2777
2789
عنوان

گروه خونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 64 پست

دوستان گلم از همفکری و راهنمایی تک تکتون ممنونم ولی هرجورفکرمیکنم میبینم بی خیال بشم و پیگیری نکنم به نفع همه س.الان گروه خونی خودمOمنفی و شوهرم Aمثبت و پسرم Aمثبت هست این طبیعیه؟با احتمالات میخونه؟

یه چیز جدید پیدا کردم

استارتر اینو حتما بخون شاید شما این مورد باشی

گروه خون بمبئی

جزئ موارد نادره

لینکش رو میفرستم

https://fa.m.wikipedia.org/wiki/گروه_خونی_بمبئی

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان گلم از همفکری و راهنمایی تک تکتون ممنونم ولی هرجورفکرمیکنم میبینم بی خیال بشم و پیگیری نکنم ب ...

آره دیگه طبیعیه

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه سیستم گروه خونی دیگه داریم که مربوط به ژن خاصی هست. در ایران 40 نفر این گروه خونی بمبئی رو دارن که در بروز گروه خونی ABO اختلال ایجاد میکنه

مثلاً گروه خونی طرف در واقع AB هست ولی در آزمایش Oنشون میده. حالا در فرزندان اونا هم گروه خونی غیر قابل پیش بینی شکل میگیره

یه پایه ای برای اتصال آنتی ژن ها در غشا لازمه که بمبئی ها این پایه رو ندارن

این افراد فقط از بمبئی میتونن خون بگیرن طفلکا