2777
2789
عنوان

گروه خونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 64 پست
برای شما خیلی طبیعیه اما اینکه استارتر نوشته از لحاظ علمی غیرممکنه یا حداقل از نظر علم من غیرممکنه ...

من از گروه خونی 3نفر مطمئن هستم ولی رو پاکدامنی مادرمم قسم میخورم خیلی وقتا ذهنم درگیرمیشه مثل الان که تاپیک زدم بعد یه مدت همه چیو فراموش میکنم...دوباره ذهنم درگیرمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از گروه خونی 3نفر مطمئن هستم ولی رو پاکدامنی مادرمم قسم میخورم خیلی وقتا ذهنم درگیرمیشه مثل الان ...

چرااز مادرت نمیپرسی؟؟به شوخی سرحرف بازکن ببین چ عکس العملی نشون میده

ممکنه بچه یکی از والدمادر باشه

گروه خونی از هردو والدین به ارث میرسد نه یکی.پدرشون ABاگر باشن باید یکی از این دوتا آنتی ژنارو حداقل به ارث ببرن.اگه خیلی میخواین راجبش اطلاعات کسب کنید کتاب هماتولوژی هنری دیویدسون رو بهتون توصیه میکنم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
چرااز مادرت نمیپرسی؟؟به شوخی سرحرف بازکن ببین چ عکس العملی نشون میده

پرسیدم خیلی با مامانم دوست و رفیقم بهش گفتم مامان ازمایش خونم نشون میده من بچه شما نیستم خندید گفت اگه جرات داری به بابات بگو   

گروه خونی از هردو والدین به ارث میرسد نه یکی.پدرشون ABاگر باشن باید یکی از این دوتا آنتی ژنارو حداقل ...

عمنظورم اینکه  ممکنه مادرشون قبلا با فردی ازدواج کرده باشن و ایشون حاصل همون ازدواج باشه

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
خواهری اینجوری نگو واسه خودم پرسیدم    

عزیزم خوب وقتی میپرسی نمیتونم بهت دروغ بگم که!

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد