2777
2789

کسی هست که بچه کوچیکش بواسیر گرفته باشه و زائده گوشتی از مقعدش بیرون اومده باشه.

دوستم پسرش اینطوری شده 

پسرش ۳ سال و هشت ماهشه. دکترم برده ولی براش خیلی ناراحته

کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه

من از وقتی یادمه از مقعدم خون میومد و یبس بودم 

الانم یبس بشم درجا میزنه بیرون و تا چند ماه اسیرم 

فقط مراعات کنه دیگه 

تره و شاطره و‌هندونه و این چیزا دکترم بهم داده 

به علاوه یه سری پماد گیاهی 

همشون خوب بودن مخصوص بواسیر و شقاق بودن چون دکتر گفت جفتش رو تو داری 

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله دختر من تحت درمانه 

دو سالشه 

هرروز نصف قرص دومپریدون و یه قاشق مرباخوری پودر پیدرولاکس میخوره تا سه ماه دکترش گفت ادامه بدم و کم کم قطع کنم

بهش انجیر سیب آب لیمو شیرین و اب پرتقال آب انواع چیزا هم میدم دارو هم میخوره بازم مدفوعش سفته😔😔😔

چرا کار به اینجا کشید آخه. طفلک. مادرش باید مراقب یبوست بچه می بود. حالا که این طور شده الان باید مراقب باشه بچه هی یبوست نشه غذای ملین بده بهش و شیاف گلیسیرین بزاره براش. حالا خدا رو شکر زیر نظر دکتر هشت

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
بله دختر من تحت درمانه  دو سالشه  هرروز نصف قرص دومپریدون و یه قاشق مرباخوری پودر پیدرول ...

سبوس و پوره آلو هم امتحان کردی؟ 

بهش بگو به بچه ملین بده بخوره نذاره یبوست بشه

آلو زردالو پر الو انجیر خشک خاکشیر صبح شیر داغ سبزی کاهو خیار با پوست آب طالبی خود طالبی

شیاف گلیسیرینه خیلی خوبه برای بزرگسالان برای بچه شیاف بیزاکودیل میگفتن عااااالیه موقع یبوست زور نزنه یه دونه شیاف بذاره کافیه با نظر پزشک البته 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
الو اره ولی سبوس نه اصلا!از کجا باید بگیرم چجوری بدم؟؟؟

کیوی هم خیلی عالیه پست بالاییمو بخون اینا رو یه پرستار که بچه ش از نوزادی یبوست داشت بهم گفت

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
چرا کار به اینجا کشید آخه. طفلک. مادرش باید مراقب یبوست بچه می بود. حالا که این طور شده الان باید مر ...

میگف خوب بوده. دلش همش خوب کار میکرده. یکی دوماهه یدفه تغییر مزاج پیدا کرده.

سبوس و پوره آلو از کجا تهیه میکنید

سبوس از نان وایی بربری ها. بهتره اگر سبوس درشتی بود تو آسیاب یه کم آسیاب کنید که ذراتش ریز تر بشه و راحت تر در شیر و ماست حل بشه.

پوره آلو هم که آلو بخارا یا آلو خشکی که خیلی ترش نباشه خیس بدید در آب کم هسته که جدا شد با گوشت کوب برقی پوره کنید خیلی خوشمزه میشه 😋در حدی آب بریزید که بعد از مخلوط کردن مثل ماست بشه. تو مخلوط کن هم میشه ریخت.

میگف خوب بوده. دلش همش خوب کار میکرده. یکی دوماهه یدفه تغییر مزاج پیدا کرده.

البته پیش می یاد. واقعا مادر تقصیر نداره بچه ها یهو یبوست میشن. دختر من شش ماه هست از ۵ ماه شروع کردم غذای جامد دادن خیلی بد یبوست شد الان در حال امتحان کردن چیزهای مختلف هستم تا یبوستش کنترل بشه. بادوم اصلا نمی تونم بدم در صورتی که همه به نوزاد این سنی حریره بادوم می دن.

الو اره ولی سبوس نه اصلا!از کجا باید بگیرم چجوری بدم؟؟؟

سبوس از نان وایی بربری ها. بهتره اگر سبوس درشتی بود تو آسیاب یه کم آسیاب کنید که ذراتش ریز تر بشه و راحت تر در شیر و ماست حل بشه. سبوس رو می تونه تو شیر صبحانه بریزه و ماست کنار غذا. اول از حجم کم شروع کن بچه دل درد نشه چون سبوس همش فیبر هست تو شیر اگر سریال یا کرن فلکس می ریزه سبوس هم اضافه کنه