2777
2789

شما هم نی نی هاتون انقد تکون میخورن؟پسر من انقد تکون میخوره و فشار میاره به ستون فقراتم که کمردرد شدم.یه جوری هل میده شکمم رو از دو طرف پاهاش قشنگ معلوم میشه میگم الانه بزنه بیرون.مدام داره وول میخوره.صبحی بخدا صدا قرچ قروچ دنده هام میومد😥😥

شما هم اینجوری هستین؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یچه من باز حرکاتش کم شده هر از گاهی فشار میده پاهاش رو به شکمم ولی دوهفته قبل بیشتر تکون میهورد  ...

برا من اصلا کم نمیشه.. تازه بیشترم شده.انقد محکم هل میده و لگد میزنه انگار میخواد پاره کنه شکمم رو😖

برای من کم شده😭

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
برای من کم شده😭

شاید عادی باشه عزیزم.من دکترم گفت آب دور بچه خیلی خوبع برا همین تحرکش زیاده.طبیعیه😶.در صورتی که همه میگن ماه آخر تحرکش باید کم شه.من موندم والا

شاید عادی باشه عزیزم.من دکترم گفت آب دور بچه خیلی خوبع برا همین تحرکش زیاده.طبیعیه😶.در صورتی که همه ...

😢😢انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت کم مونده دیگه چندم میاد😍😍😍

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
😢😢انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت کم مونده دیگه چندم میاد😍😍😍

انشاالله.برای شماهم همینطور😍

انشاالله 23 ام

انشاالله.برای شماهم همینطور😍 انشاالله 23 ام

انشالله پس نی نی من زودتر قرار بیاد😍😍😍