2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبی یدونه یدوفولیک میخورم چکاپم دادم از فردا باید روزی ۲ تا لتروزول بخورم

عزیزم لتروزول واسه چی میخوری؟؟؟من تیرویید دارم پریودمم نامنظمه بخورم ؟

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 
ببخشید یدوفولیک همون اسید فولیکه؟

عزیزم ید هم داره معمولا دیگه اینو میدن چون اکثر خونوما ید دریافت نمیکنن اینو بخوری بهتره ولی کسایی که کم کاری تیرویید دارن حتما باید پزشک تجویز کنه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
شبی یدونه یدوفولیک میخورم چکاپم دادم از فردا باید روزی ۲ تا لتروزول بخورم

لتروزول واسه چی؟ 

بچه چندم؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
اره حتما اولش سه ماه قبل اقدام شروع به خوردن یدوفولیک یا فولیک اسید و چکاپ قبل بارداری در مراجعه ب ...

چکاپم رفتم یعنی به دکتر گفت آزمایشهای مربوط به قبل بارداری ولی سونو نرفتم

چکاپ کتمل رفتم سونو و آزمایش کامل دادم... شوهرمم کم خونی داد

راستی یدوفولیک هم از قبل بخور و یه رژیم تغذیه ای سالم....

من خودم از چند ماه قبل ورزشو شروع کردم چون دکترم میگفت اگه بدنت عادت داشته باشه تو بارداری هم با رعایت یه سری نکات میتونی ادامه بدی....

خلاصه کلی برنامه ریزی داشتیم چند ماه تلاش کردیم نشد...بعد هم دعوا شد و کلا نخواستیم الان فقط حسرت به دلیم

عزیزم لتروزول واسه چی میخوری؟؟؟من تیرویید دارم پریودمم نامنظمه بخورم ؟

نه گلم لازم‌نیست همه بخورن

من فولیکولام بالغ نمیشن

این تخمک گذاری رو تحریک میکنه 

باید دکتر تجویز کنه 

چون عوارض داره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
دندون خراب چکاری به بارداری داره؟

خوب تو بارداری دندانپزشکی محدودیت داره درد بگیره مکافات میشه

چکاپم رفتم یعنی به دکتر گفت آزمایشهای مربوط به قبل بارداری ولی سونو نرفتم

اگه دکتر ننوشته یعنی لازم‌نداشتی

روی تغذیم کار کردم غذای سالم میخورم ورزشم میکنم

منم دومی رو دارم اقدام‌میکنم‌مثل شما

یه دختر ۴ سالو نیم دارم