بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۶هفته هستم تو ۴هفته لک داشتم که شیاف دادشبی یکی و دهدتاامپول .لکهربینیم قطع شد اماگفت شیاف رو بزن
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
سلام عزیزم ایشاالله که بارداری خوب و راحتی داشتی باشی شماره بتات که خوبه الحمدالله واسه لک هم شیاف پروژسترون خیلی خوبه من ماه اول استفاده میکردم البته من لک بینی نداشتم دکتر واسه محکم کاری بهم داد یه ماه هر شب مقعدی استفاده میکردم الان وارد ماه سوم شدم و. خدا رو شکر مشکلی هم ندارم پس الکی به خودت استرس وارد نکن توکلت به خدا باشه
سلام عزیزم ایشاالله که بارداری خوب و راحتی داشتی باشی شماره بتات که خوبه الحمدالله واسه لک هم شیاف پ ...
منم خیلی نگرانم دیرو رفتم سونو قلب تشکیل شده بود خداروشکر اماگفت فعلا استراحت رو داشته باش بچه یکم پایینه اما دکتر سونوگرافی گفت همه چیز طبیعیه.شیافم دو هفته است میزنم لکه هم قطع شد ولی گفت دوهفته دیگه هم بزن
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
عزیزم خواهرم بعد تشکیل قلب بهش گفته بودن بچه پایینه دکتر بهش گفته بود تا میتونی دراز بکش و پاهاتو ب ...
منم فعلا در همین حالم...دراز کشیدم و بالشت زیر پامه .اما نگرانم خیلی
خداکمکم کنه