2777
2789
عنوان

بارداری ماه اول

439 بازدید | 22 پست

سلام من دیروز تازه فهمیدم باردارم رفتم آز بتا ۵۰۰ بود 

فردا موعد پریودیمه

۲تا سوال داشتم اول اینکه میزان بتا خوبه واس این زمان ؟

دوم اینکه از دیشب ترشحات آبکی ک گاهی رنگشون ب قهوه ای میزنه‌ دارم و دکتر بهم شیاف داده روزی ۲ تا صب و شب

کی مثل من بوده و نی نی شو سالم دنیا اورده؟؟؟

لطفا بیاید بگییییییید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۶هفته هستم تو ۴هفته لک داشتم که شیاف دادشبی یکی و دهدتاامپول .لکهربینیم قطع شد اماگفت شیاف رو بزن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

اول اینکه مبارکه .

دوم . خوباید استراحت کنه عزیزم . انشالله بارداری خوبی داری 

و اینکه عالیه اندازه بتات 

فقط استراحت کن این روزای سرد سرما نده خودتو 

ترشحاتت هر چی بیشتر تحرک داشته باشی بیشتر میاد پس استراحت بهترین راه حل تا 3ماهت تموم بشه ایشالله

سلام عزیزم ایشاالله که بارداری خوب و راحتی داشتی باشی شماره بتات که خوبه الحمدالله واسه لک هم شیاف پروژسترون خیلی خوبه من ماه اول استفاده میکردم البته من لک بینی نداشتم دکتر واسه محکم کاری بهم داد یه ماه هر شب مقعدی استفاده میکردم الان وارد ماه سوم شدم و. خدا رو شکر مشکلی هم ندارم پس الکی به خودت استرس وارد نکن توکلت به خدا باشه

خدا جونم دوست دارم

مبارک باشه انشاالله به سلامتی باشه برات

عزیزم خداروشکر همه چیزت خوبه

فقط این توصیه منو حتما حتما انجام بده

فقط و فقط استراحت کن به رحم ت فشار اصلا نیار تا لکه بینی ات کامل قطع شه 

خیلی ها مراعات نکردن لکه تبدیل به خونریزی شده

سلام عزیزم ایشاالله که بارداری خوب و راحتی داشتی باشی شماره بتات که خوبه الحمدالله واسه لک هم شیاف پ ...

منم خیلی نگرانم دیرو رفتم سونو قلب تشکیل شده بود خداروشکر اماگفت فعلا استراحت رو داشته باش بچه یکم پایینه اما دکتر سونوگرافی گفت همه چیز طبیعیه.شیافم دو هفته است میزنم لکه هم قطع شد ولی گفت دوهفته دیگه هم بزن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
بله خوبه  خیلیااااا داشتن من جمله خود من الان ماه پنجمم  با داروها لکه بینی برطرف میشه

داروهاتون چی بوده دکتر ب من گف فقط شیاف استفاده کن البته من چون نزدیک سیکل پریودمم درد پریودی گاهی میاد و میره

منم خیلی نگرانم دیرو رفتم سونو قلب تشکیل شده بود خداروشکر اماگفت فعلا استراحت رو داشته باش بچه یکم پ ...

عزیزم خواهرم بعد تشکیل قلب بهش گفته بودن بچه پایینه

دکتر بهش گفته بود تا میتونی دراز بکش و پاهاتو بالا بگیر مثلا بالش زیر پات بذار بعد خوب شد

منم ۶هفته هستم تو ۴هفته لک داشتم که شیاف دادشبی یکی و دهدتاامپول .لکهربینیم قطع شد اماگفت شیاف رو بز ...

من هم شیاف میزارم فقط از دیشب اینجوری شده خیلی آبکیه

داروهاتون چی بوده دکتر ب من گف فقط شیاف استفاده کن البته من چون نزدیک سیکل پریودمم درد پریودی گاهی م ...

شیاف و آسپرین 80 و استراحت مطلق جوری ک ی لیوان آب به خودم نمیدادم😟

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  
عزیزم خواهرم بعد تشکیل قلب بهش گفته بودن بچه پایینه دکتر بهش گفته بود تا میتونی دراز بکش و پاهاتو ب ...

منم فعلا در همین حالم...دراز کشیدم و بالشت زیر پامه .اما نگرانم خیلی

خداکمکم کنه