2777
2789
عنوان

نماز

273 بازدید | 26 پست

از چه زمانی شروع به خواندن نماز کردین؟

چرا نماز میخوانید؟

اگر از عشق نماز میخوانید دلیل عاشق شدنت چه بود؟

اتفاق خاصی تا حالا تجربه کردین که تعریف کنید وبگن خیالاتی شدی؟

تعریف میکنید؟

تعداد رای : 16
نظرسنجی
ترس جهنم
4
25%
عادت
1
6%
عشق
11
68%
لطفا به این لینک سربزنید لینک 

من دوس دارم نماز خوندن رو...اگه نخونم حس بدی پیدا میکنم مثل عذاب وجدان...بحث عشق و اینام نیس...خیلی هم مومن نیستم...فقط فک میکنم وظیفه اس ..یه جور بیاد خدا بودن...

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ تغییری؟

ببین گلم قبل از اینکه با شوهرم اشنا شم خیلی بدبختیا کشیدم و طلاق گرفتم تو دوران طلاق اینقد از قانون زده شدم ک میگفتم خدا وجود نداره بعد 2سال زدم تو فاز نماز مرتب و دعای عهد سر روز26 باشوهر الانم اشنا شدم ک اصلا ی معجزه بود و زندگی الانم برام رویا بود دوساله ازدواج کردم 

ولی باز نماز ول کردم 

الان تقرببا 1 ماهه میخونم شوهرم ک راضی نمیشد واسه اقدام ب نینی دار شدن خودش یهو اومد گف بیا اقدام کنیم 

شوهرم خیلی خوبه ولی محبت کلامی زیادی تداره تو این 1 ماه مدام بهم محبت میکنه و دقیقا زندگیم چیزی شده ک تو خوابم نمیدیدم همشو مدیون خدا هستم

من اصلا اصلا نماز رو واسه جهنم رفتن نمیخونم

چون میدونم خدا خیلی مهربونه

تنها دلیلم اینه که هم بهم آرامش میده

و هم حس میکنم خدا رو خوشحال میکنه که میبینه به یادش هستیم

باید مثل پشت بالش باشی! سرد که باشی خواستنی تری   

از روی وظیفه

از امام رضا خواستم نماز خون شدم اولین باری که رفتم زیارتش😍

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼