2777
2789
من دارم میرم . تازه دو جلسه هست

نتيجه كارتون پيش اين دكتر چي بوده؟ 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتيجه كارتون پيش اين دكتر چي بوده؟ 

فعلا دو جلسه هست که میرم . آزمایشات سقط مکرر نوشته تا انجام بدم . با اینکه فقط یک بار سقط کردم ولی این آزمایشات رو نوشت . سونو هم خودش داره. به نظر دکتر با سوادی هست .به من سریع پیشنهاد لاپاروسکوپی و آی وی اف داد . هزینه سونو و ویزیتش با هم نود و خورده ای میشه .  

سلام دوست  من .من یکماه تحت نظر ایشون بودم تنبلی تخمدان شدید داشتم خداروشکر فقط همون یکماه دارو خوردم والان دوقلو باردارم واقعا دکتر باسوادی هستند و نوبت دهی عالیه

سلام شما از خانم دکتر لواسانی نتیجه گرفتید من دو تا سقط داشتم تصمیم دارم پیش ایشون لطفا راهنمایی کنی ...

سلام عزیزم. برای من دکتر خوش یمنی بودن. همون ماه که رفتم پیششون باردار شدم. البته خودم لتروزول خورده بودم ایشون فقط امپول داد و شیاف و دستور نزدیکی. البتهخیلی اصرار داشت اون ماه ای یو ای بشم چون فولی های خوبی داشتم ولی خودم قبول نکردم. 

ازمایات سقط نوشت و الان هم تحت نظر ایشون هستم امپول هپارین میزنم و اسپرین میخورم

سلام دوست  من .من یکماه تحت نظر ایشون بودم تنبلی تخمدان شدید داشتم خداروشکر فقط همون یکماه دارو ...

سلام عزیزم من هم تنبلی تخمدان دارم با دو تا سقط دوستان تعریف خانم دکتر لواسانی رو کردن...راضی هستید؟ دارو ب شما چی داد؟

🌞Bozuuu🌞

من پیش خانم دکتر زهره لواسانی  ivf کردم و بسیار بسیار از ایشون راضی هستم، از جنبه‌های مختلف مانند اخلاق، رفتار، تخصص، دقت، حواس‌جمع بودن، حافظه‌ی قوی، احساس مسئولیت، فروتن بودن و خیلی خصوصیات خوب دیگه. بسیار خدا رو شاکرم که این خانم دکتر مهربان و دقیق رو قسمت ما کرد. 

خدایا همان‌گونه که دستور دادی تو را می‌خوانم، پس همان‌گونه که وعده دادی دعایم را اجابت فرما.
من پیش خانم دکتر زهره لواسانی  ivf کردم و بسیار بسیار از ایشون راضی هستم، از جنبه‌های مختلف مان ...

عزیزم شما کدوم مطب میری؟ اولین بار ای وی اف کردین ؟ 

منم تازه با ایشون ویزیت شدم بهم گفته هیستروسکوپی کنم