2777
2789
عنوان

دکتر زهره لواسانی

| مشاهده متن کامل بحث + 22337 بازدید | 44 پست
عزیزم نتیجه کارت چیشد؟ تحت نظر دکتر لواسانی باردار شدی؟ 

سلام.. یه جورایی بله

البته مشکل نازایی ۵ الی ۶ساله منو یه دکتر دیگه حل کرده بود که متاسفانه سقط شد ولی این بارداری دومم رو تحت نظر ایشان بودم تا ماه هفت و راضی بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای بارداری رفتم پیش دکتر لواسانی ،بعد از کلی آزمایش و...ایشون گفتن که تنبلی تخمدان دارم و تخمدانام روز تخمک گذاری فاقد فولیکول هستن،اما متاسفانه برای درمانم اقدامی نکردن و گفتن که بعد از ۶ یا ۷ ماه اگه باردار نشدی بیا پیشم،خلاصه رفتم پیش یه دکتر دیگه و الان تحت درمانم 

سلام عزیزم . یک بار ivf انجام دادید؟ نتیجه داد؟

جنین‌هامون فریز شدن، همین روزا قراره برم آزمایش، بی‌بی‌چک مثبت شده.

خدایا همان‌گونه که دستور دادی تو را می‌خوانم، پس همان‌گونه که وعده دادی دعایم را اجابت فرما.
شما کجا با ایشون ویزیت میشی؟  

تهران پایین‌تر از میدان فلسطین، 

راستش فکر می‌کنم یه مقدار در تعریف از ایشون درباره‌ی دقیق و حواس‌جمع بودن اغراق کردم. 

گرچه بازم فکر می‌کنم دکتر خوبی هستن و ازشون رضایت دارم.

خدایا همان‌گونه که دستور دادی تو را می‌خوانم، پس همان‌گونه که وعده دادی دعایم را اجابت فرما.
تهران پایین‌تر از میدان فلسطین،  راستش فکر می‌کنم یه مقدار در تعریف از ایشون درباره‌ی دقیق و ح ...

بالاخره دست شفابخش خانم دکتر، به آرزوی ما تحقق بخشید و ما مدیونشون هستیم. واقعا در تعجب هستم چرا مطب ایشون با وجود تخصص، مهربانی و دلسوز بودنشون، نسبت به دکترهای دیگه خلوته. من چند تا دکتر عوض کردم تا ایشون رو پیدا کردم و اگه کسی از من سوال کنه ایشون رو بهش معرفی می‌کنم. امیدوارم اگه شما هم رفتین پیششون راضی باشین. 

سلام ایشون دکتر خوبی هستند فقط تخصصشون بیشتر در زمینه ناباروری هستش. زایمان طبیعی هم انجام نمیدند.من خودم پیش ایشون میرم اما مردد هستم که دکترمو عوض کنم و پیش دکتری برم که بیشتر تخصص زایمان داشته باشه کسی تجربه ای از زایمان از ایشون داره که نظرشو بگه؟ممنون میشم

سلام کسی هست که تجربه زایمان با ایشون رو داشته باشه چون مریضهایی که میان مطب بابت بیماریهای زنان وناباروری مراجعه میکنند.خانم حامله کم میاد ودکتر ویزیت نمیکنه ماما فقط میبینه اما ویزیت متخصص رو میگیره

شما برای زایمان رفتین پیشش یا بابت ناباروری وبیماری های زنان؟

من برای ناباروری رفتم پیششون. منم فکر می کنم تخصصشون ناباروریه و برای مراقبت های حین بارداری می خوام یه دکتر دیگه پیدا کنم. درباره زایمان هم نمی دونم چطور باشن.

من پیش خانم دکتر زهره لواسانی  ivf کردم و بسیار بسیار از ایشون راضی هستم، از جنبه‌های مختلف مان ...

سلام دوست عزیز 

کدوم بیمارستان براتون ای وی اف کردن ؟ میشه بیشتر درمورد دکتر توضیح بدین . برای مریض وقت کافی میزارن؟

سلام عزیزم من از روی یک تایپیک دیگه متوجه شدم شما پیش رزاقی باردار شدی

میتونم بپرسم همسرتونم مشکل داشت؟ 

اخه من پیش رزاقی میرم و همسرم مورفولوژی پایین داره

شما طبیعی باردار شدین یا میکرو ؟

💔
سلام عزیزم من از روی یک تایپیک دیگه متوجه شدم شما پیش رزاقی باردار شدی میتونم بپرسم همسرتونم مشکل د ...

سلام عزیز، من به دست خانم دکتر لواسانی باردار شدم. دو تا دکتر دیگه هم قبلش رفتم ولی رزاقی نمیشناسم. خانم دکتر لواسانی رو هم از اینترنت پیدا کردم و با خوندن شرح حالشون و همچنین سوال جواب هایی که در داک تاپ بود ازشون خوشم اومد و به مطبشون مراجعه کردم و با توکل به خدا درمانم رو پیش ایشون شروع کردم.