2777
2789
عنوان

خبر دارم اونم چه خبرایی ☺😍🎀💕

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 51 پست

خداروشکر شکر بالاخره تویه نی نی سایت یه خبر خوب آشتی کنون خوندیم .

مبارکا باشه ، خوشبخت بشید .

سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن   کسی که در سختیها یاریتان می کند    کسی که در سختیها رهایتان می  کند     کسی که سختیها گرفتارتان می کند   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اولین تاپیکته بعد از مشکلات قبل کسی چیزی نمیدونه که

اره پاک کردم چون دلم میگرف هی میخوندم.

هیچی ما عقد بودیم ۱سالو۸ماه اینا .بعد خیلی خوب بودیم اما گاهی سرخانواده جنگگگگمون میشد .پدره مامانش فوت شده بود مادرشم میگف بااااید سال پدرم دربیاد .۵سالم عقد بمونید منم صبرم تموم شده بود از قهر واشتی از این ک یه روز اینورم ی روز اونورم .منم گفتم دیگ جداشیم بهتره .ماام ۴سال دوست بودیم با سختی و جنگ و داستان بهمرسیدیم تاجایی ک شوهرم کم بود بمیره دوراز جونش.چون خانوادم قبول نکردن رف تو شیشه تاندومای دستش پاره شد رفت عمل اصلا یه وضعی شدا.

بعد منم گفتم طلاقمو میخوام دست بزنم داری شکاکی .تا مهریه اجراگذاشتنمم رفتم دیگ پدرش انقد زننننگ التماس ب من.زنگ ب عموهام ب پدرم.خلاصه اومدن من گفتم شرطام اینه پسرررررت تعهد بده منونزنه .عروسیمو زودتر بگیره خونه واسم بگیره منم فکرامو میکنم جواب میدم.

اونام گفتن که اوکی قبول میکنیم ولی دادگاه حق نداری بری شکایتتم پس بگیر و از این حرفا .ک دیگ حالا عروسیمون شد دوماه دیگ .

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  
اره پاک کردم چون دلم میگرف هی میخوندم. هیچی ما عقد بودیم ۱سالو۸ماه اینا .بعد خیلی خوب بودیم اما ...

آفرین به شما چقد قوی هستی باریکلا که سر خم نکردی جلوشون

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
آفرین به شما چقد قوی هستی باریکلا که سر خم نکردی جلوشون

زندگیمو دوسداشم ولی اجی خودمو از زندگیم بیشتر دوسداشتم چون من هی گریه میکردم من کتک میخوردم اما دستشوووو قلم کردم 

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  
 زندگیمو دوسداشم ولی اجی خودمو از زندگیم بیشتر دوسداشتم چون من هی گریه میکردم من کتک میخوردم ا ...

خیییلی خوشم اومد با این که سنت کمه عاقلانه عمل کردی نه مثل دخترای امروزی احساسی

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟