2777
2789
عنوان

همسرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 24 پست
ببخشید شما از استارتر پرسیدی من بس که دلم گرفته از شرایط خودم بگم ما فقط رابطه داریم اونم به خاطر می ...

ببین اگر جوابت به این چهار سوال هم زمان دقت کن هممممم زمان منفی بود نتیجه ای که میشد از کلیت رابطه تون گرفت این بود که همسرت شما رو دوست نداره و کلا قرار نیست تغییری توی رفتارش بده  بدون شک فقط یه مشاور مجرب میتونه مشکلو بررسی کنه

ولی با این تفاسیر که جوابت به چهار تا سوال هم زمان منفی نیست به نظر من ایشون فقط رفتار درست و صحیح با یک زن براش تعریف نشده و امید هست با رفتار شما رابطه تون اصلاح بشه

مردی که خانواده ش رو دوست داشته باشه براش مهمه که خانواده ش توی سطح خوبی از رفاه آرامش امنیت باشن و تامین بشن همسرت شما رو دوست داره پس هدفش اینه که که شما رو هم به آرامش برسونه

معضل چیه؟

اینکه بلد نیست

باید چی کار کرد ؟

باید بهش یاد داد

چه جوری؟

با انجام دادن سه مورد

۱ دیدن ویدیو های دکتر حبشی توسط هر دوتون با هم میتونی شرط بچه آوردن رو اینو بذاری که با هم این ویدیو رو ببینید

مخصوصا ویدیوی همسفر تا بهشت تا اساس و بنیان زن و مرد رو به شیرین ترین زبان و ادبیات ممکن بشنوی

از سایت مجتمع شاهدان میتونی ببینی اصلا شوخی نگیر این ویدیو رو با هم ببینید

۲ یاد گرفتن طرح نیاز خالص 

فایل کلید مرد رو خودت تنهایی گوش بده و انجام بده

۳ بعد از گوش دادن این تاپیکو بخون تاپیکش قدیمیه بزن روی صفحه یک متن ها میاد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1225294/کیا-سخنرانی-دکتر-حبشی-رو-گوش-کردن?page=193

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکارکنم باهاش؟ 

اصلا تلاشی برای بهبود رابطه توش میبینی؟ مثلا تا حالا نشستین با هم حرف بزنین و به هم انتقاد مسالمت آمیز داشته باشین و انتظاراتتون رو با ادبیات مثبت به همدیگه منتقل کنین؟

زود خونه رو ترک نکن اول تلاشتو بکن که زندگیتو درست کنی

هیچ اطمینانی وجود نداره توی ازدواج بعدی طرف مقابل این مشکلات رو نداشته باشه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
چکارکنم باهاش؟ 

عزیزم باید باهاش حرف بزنی در مرحله اول سعی کنی ارومش کنی و کمکش کنی که اخلاقش درست بشه و این به شرطی هست که خودش قبول کنه و بخواد درمان بشه. مشاوره و سعی و تلاش ایشون و ساپورت شما. اگه این کار عملی نشد و مطمئن شدید که این تنش و ناارومی ادامه داره شما حق انتخاب زندگی اروم رو دارید و میتونید جدا شید

خدای مهربونم شکرت 💓
[QUOTE=73733626]وای ما ا عصبانی ک میشم خیلی بددهن میشم هرچرت وپرتیو ب شوهرم میگم اونم چن با ...

اره واقعا دست خودش نیس من تودعواهامون بهش فحش زشت میدم ک هیچ همشم توسرش میزنم مثلا میگم توبی عرضه ای بلدنیستی حرف بزنی درصورتیکه همسرم فوق العاده هنرمندوخوش حرفه شاید همسرشماهم میدونه شما ذاتت خوبه هااما موقع عصبانیت برعکسشو میگه

دلم گرفته یاقوت جان

الهی بگردم میدونم خیلی بده ولی اونم ازته دل نمیگه ولی اگه میتونی حتما باهاش حرف بزن بگو ک دوست ندارم بهم بی احترامی کنی توچن باربی احترامی کنی منم یادمیگیرم اون موقع رومون توهم بازمیشه بهش بگو مگه من چن بارمیتونم سکوت کنم دفعه دیگم ب من حرف بد بزنی منم ده برابرش بهت میگم اگه راه داره ک باهاش حرف بزن تشویقش کن کینه هم ازش ب دل نگیربخشنده وصبور باش تاخودش شرمنده بشه وب مرور بهترمیشه عزیزم زیادم باهاش دهن ب دهن نشو