2777
2789
عنوان

همسرداری

294 بازدید | 24 پست

شوهرم همه حرف بهم میزنه. دیشب بهم میگفت بدذات. هرگوری میخوای بری برو. خسته دیگه. چکارکنم

تعداد رای : 8
نظرسنجی
ترک کنم خانه را
3
37%
منم فحاشی کنم
1
12%
سکوت کنم
3
37%
به خانوادم بگم
1
12%

هيچ وقت خونت و ترك نكن 

من ١٠ ساله ازدواج كردم نه حرف طلاق اومده وسط نه قهر و نه خانواده 

يه سرى هم شوخى به شوهرم گفتم اگه اذيت كنى ساكت و ميبندم برو خونه مامانت 

نه كه مشكل نداشتيم ها 

داشتيم و داريم 

🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فایده نداره من همه این راهها رو رفتم آدم نشد الان هفت ساله اسیر یک بچه هم شدم تازه به خاطر اون دارم زندگی میکنم تا کمی بزرگ تر بشه طلاق بگیرم دیگه 

شما بچه داری ؟ چند ساله ای؟

کلیت رابطه تون توی چه حالیه مشکل فقط بد دهنیشه ؟ یا مشکلات دیگه ای هم دارین؟

مثلا مواقعی که توی بحث و مشاجره نیستین چه رفتاری داره؟

اگه بهش محبت کنی پاسخ مثبت میده؟

مثلا اگر براش میوه ببری تشکر میکنه؟

اگر چیزی توی خونه خراب شه تعمیر میکنه؟

اگر پولی چیزی بخواین نیازها رو در نظر میگیره؟

رابطه جنسی دارید؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
مشکلش فقط بد دهنیه؟ یا مشکلات دیگه ای هم دارین؟ مثلا مواقعی که توی بحث و مشاجره نیستین چه رفتاری دا ...

ببخشید شما از استارتر پرسیدی من بس که دلم گرفته از شرایط خودم بگم ما فقط رابطه داریم اونم به خاطر میل اون نه نیاز مالی منو رفع میکنه نه بچه رو درصورتی که پول داره اون وقت میلیون میلیون می ریزه به حساب پدرش و مادرش چیزی تو خونه خراب بشه درست نمی کنه اگر من کاری کنم تشکر نمی کنه اصلا محبت هم نمیتونم کنم چون زود پررو میشه و بدتر میکنه رانندگیم خوبه اما نمی گذاره رانندگی کنم اون وقت میگه بچه دوم بیار انگار من حمال هستم تو این خونه به خدا دلم بچه دوم میخواد اما شرایط رو میبینم میگم بی خیال اونم بدبخت میشه گناه داره نیارم اصلا بهتره

ببخشید شما از استارتر پرسیدی من بس که دلم گرفته از شرایط خودم بگم ما فقط رابطه داریم اونم به خاطر می ...

بهش بگو و ازش بخوا

متاسفانه مردا خيلي چيزا رو نميدونن و بلد نيستن و به نفعشونم نيس بفهمن

شما حاليش كن انقد بگو تا بفهمه و ياد بگيره

ديگران راقضاوت نكنيم.
ببخشید شما از استارتر پرسیدی من بس که دلم گرفته از شرایط خودم بگم ما فقط رابطه داریم اونم به خاطر می ...

یه سوالو جا انداختی تشکر میکنه؟ یا پرخاش میکنه و میگه کی میوه خواست؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

وای ما برعکسیم من عصبانی ک میشم خیلی بددهن میشم هرچرت وپرتیو ب شوهرم میگم اونم چن بارتذکرداده ولی من وقتی عصبانیم هیچی حالیم نیس ولی خیلی دوسش دارم همسرموشایداونم مثل من دست حودش نیس ب نظرم درکش کن

ب نظرم شما خیبی اعتمادب نفست پایینه واین باعث شده همسرت زیادبهت توجه نکنه واینکه اون کم محلی کنه شما هم کم محلی یعنی ته خط

چرا؟ دلیل این رفتارش چیه؟ مگه بداخلاقی می کنی؟ یا کاری کردی؟

باخانوادش تویک ساختمونیم.روخانوادش حساسه. بامن بحث میکنه. خداازش ن نگذره. من. باخانوادش قطع رابطه ام به خاطر رفتارای بدشون