2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت حداقل خجالت نمیکشی .من خیلی خجالتیم.و اینکه بمنم میگن این قده.من خانواده از لحاظ مالی خیلی ...

خجالتب بودن باعث میشه که از بقیه عقب بیفتی 

باید این اخلاق رو کنار بزاری تو دیگه دختر خونه بابات نیستی که ،خونه شوهر با خونه پدر زمین تا اسمون فرق داره ،اینجا ابزار خجالت بکار نمیاد 

بی احترامی کردن هم هنر نیست ،اما لال بودن هم هنر نیست 

فک کن جواب پیدا کن با لبخند و در کمال خونسردی ج طرفتو بده 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
شوهرمم خداییش جلو بقیه تحویلم نمیگیره اصلا بهم وابستگی نداره.اگه ۱۰روزم باخانوادم برم سفر نمیگه‌کی ب ...

چرا مگه شوهرت خودش انتخابت نکرده 😕

خجالتب بودن باعث میشه که از بقیه عقب بیفتی  باید این اخلاق رو کنار بزاری تو دیگه دختر خونه باب ...

دقیقا.اما از بس درگیره کارم شدم دوساله همشونو گذاشتم کنار.از بس منو سوزوندن.از بس اذیتم کردن.چشم سوز شدم از دستشون.چه ها که ازشون نکشیدم یادم میاد اعصابم بهم میریزه

خدایاشکرت.
دقیقا.اما از بس درگیره کارم شدم دوساله همشونو گذاشتم کنار.از بس منو سوزوندن.از بس اذیتم کردن.چشم سوز ...

گدشته ها رو ول کن ،این دید بچگونه و بی سیاستی هست که من واسه حرفی که قدیما گفتن فاصله بگیرم 

جاری منو صد بارم بندازن بیرون  سقف رو سوراخ میکنه میاد تو از بس دریده هست 

قدیم بهت گفتن باید ج میدادی حالا که ندادی ،نباید میدون رو خالی کنی بلکه باید مجهزتر بشی 

من خودم یه زمانی از طلا متنفر بودم و چیز باکلاسی نمیدیدمش از وقتی این‌بلاها سرم‌اومده رو اوردم به طل ...

خب اره منم طلا چیز باکلاسی نمیدونم ولی چیزه بدی نیس.. ینی واسه اونا میگم پزبده

حالاکه دیدن وضعم خوب شده باهام خوب شدن.اما من همچنان میخام بی محلی کنم تا بفهمن بامن چه کردن

خب که چی بشه 

آخرش میشی یه زن پولدار تنها 

با خانواده شوهرت گرم بگیر ،روز مادر یه کادوی خوب واسه مادرشوهر تون بگیر پیش جاریا بده بزار بترکن 

گدشته ها رو ول کن ،این دید بچگونه و بی سیاستی هست که من واسه حرفی که قدیما گفتن فاصله بگیرم  ج ...

اره موافقم.اما من از بس سعی کردم باهاشون‌خوب باشم و اونا بیمحلی شدیدی کردن دیگه خنثی شدم نسبت بهشون.هیچ حسی ندارم.هیچ چیزی بینمون نمیبینم.تمام دلخوشیم کارم شده.چون فک میکنم پولمه که دلسوزو غنخوارمه اونه که منو از همع کس بی نیاز میکنه.اونه که بمن حس قوی بودن داده

خدایاشکرت.
عاشقم شده بود با گریه و زاری جواب بلع ازم گرفت اما بعدش انگار نه انگار.

خب شاید رفتار تو هم با اون سرد و خجالتیه 

به مرد محبت کنی سریع جدب میشه 

اره موافقم.اما من از بس سعی کردم باهاشون‌خوب باشم و اونا بیمحلی شدیدی کردن دیگه خنثی شدم نسبت بهشون. ...

چند سالته ؟

جاریات چند سالن ؟