2777
2789

سلام‌دوستان.من دوتا سقط داشتم یکی تو چهارده هفته که هیدروپس شد و ختم‌بارداری دادن یکی هم سه ماه پیش تو نه هفته قلبش ایست کرد کورتاژ شدم.کسی بوده سومیشو بسلامت بدنیا اورده باشه؟

و چه داروهایی مصرف کردین؟در ضمن من ازامیش هم دادم مشکل انعقادی دارم شوهرم‌سالمه

خدایاشکرت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکلم انعقادیه 😣

بنطرتون چراانقدر زیادشده من میگم کسایی که زیاداسترس دارن یاهمش توفکروخیالن وآسایش ندارن دچارش میشن شماسبک زندگیتون چجوریه؟ 

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️
منم مشکلم انعقادیه 😣 بنطرتون چراانقدر زیادشده من میگم کسایی که زیاداسترس دارن یاهمش توفکروخیالن وآ ...

من به شدت استرس دارم کارمم طوریه که استدس توش زیاده .البته سر دومی کارو ول کردم باز سقط شد

خدایاشکرت.
😭😭😭😭😭😭😭 تمام بدنم لرزید من هفته ۱۴ هستم

نه گلم نترس.من تو هفته ۱۲بهم گفتم هیدروپس شده منتها دوهفته طول کشید تا کارایه پزشکی قانونیشو طی کردیم.شما اون‌مرحله سختو گذروندی تموم شده

خدایاشکرت.
من به شدت استرس دارم کارمم طوریه که استدس توش زیاده .البته سر دومی کارو ول کردم باز سقط شد

پس حدسم درسته 😣😣😣

دیگه وقتی بدنت خراب میشه خرابشده دیگه فایده نداره کارو ول کردن یانکردن 

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️
پس حدسم درسته 😣😣😣 دیگه وقتی بدنت خراب میشه خرابشده دیگه فایده نداره کارو ول کردن یانکردن 

جدی میگی؟چی میدونم😔  دکتر گفته اینسری باید امپول هپارین بزنم تا اخر بارداری

خدایاشکرت.