2777
2789
عنوان

کیا بعد از دوتا سقط بارداری موفق داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14854 بازدید | 111 پست
جدی میگی؟چی میدونم😔  دکتر گفته اینسری باید امپول هپارین بزنم تا اخر بارداری

این هگارینم تازه یادگرفتن هرکیومیبینی داره میزنه خداعوارضشو بخیرکنه 

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️
نه گلم نترس.من تو هفته ۱۲بهم گفتم هیدروپس شده منتها دوهفته طول کشید تا کارایه پزشکی قانونیشو طی کردی ...

وای خدا خیرت بده

بارداری هر روزش استرسه

از خدا میخوام دامتتو به سلامت سبز کنه تا انتها واست نگهش داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها.من خونم جفتو لخته میکنه نمیزاره به جنین خونرسانی بشه اما ایمنی ندارم.ولی مشکل مشکله چه فرقی میکن ...

برایه منم همونه دیگه چرا اسمشو میپیچونی😂😂😂😂زیادفک نکن عزیزم بهش درد لاعلاج نیست که درمان داره خودتونبازفکروخیالم نکن ایناهامن بعنوان نمونه تاالان هیچ مشکلی نبوده بقیشم به لطف خداپیش میرم

جاریام همه بعد از سقط اولم حامله شدن .حالا یکی یکی زایمان کردن.منو هی میترسونن غیر مستقیم.عذابم میدن ...

ولکن بابا به جهنم منم سره دوتاحاملگیام فامیلامون دقیقا بامن بارداربودن واسه اوناموندواسه من نه اگه بگم وقتی میبینمشون ناراحت نمیشم دروغه ولی به این فکرمیکنم اگه بودومریص بودچی 

برایه منم همونه دیگه چرا اسمشو میپیچونی😂😂😂😂زیادفک نکن عزیزم بهش درد لاعلاج نیست که درمان داره خو ...

امیدوارم کردی ان شالله.سقطات تو چه هفته هایی بود؟قلب داشتن؟

خدایاشکرت.
ولکن بابا به جهنم منم سره دوتاحاملگیام فامیلامون دقیقا بامن بارداربودن واسه اوناموندواسه من نه اگه ب ...

پس منو خوب درک میکنی.فقط وقتی تو حالت حاملگی هستم ناراحت نیستم

خدایاشکرت.

جاریام خیلی منو میسوزونن.جلو من هی شیر میدن قربون صدقه بچه هاشون‌میرن.بمن ترحم برانگیز نگاه میکنن.هی میگن تو پیری و بچه داری فایده نداره منو میگن‌پیر.اونا خودشون یکیش۳۵سالشه یکیشم همسن خودمه البته بچه دوم اوردن

خدایاشکرت.
پس منو خوب درک میکنی.فقط وقتی تو حالت حاملگی هستم ناراحت نیستم

دخترولکن بابا دنیابه اخررسیده همین ازاسترس هزارتامرص گرفتیم بسه میخوای افسردگیم بگیری وقتی میدونی بچت میشه شوهرتم سالمه فکره چی دیگه 

دکترگفته چندماه بعداقدام کن

دخترولکن بابا دنیابه اخررسیده همین ازاسترس هزارتامرص گرفتیم بسه میخوای افسردگیم بگیری وقتی میدونی بچ ...

موافقم باهات.اما نمیدونم‌چرا یهو دلم‌خالی میشه یک دفعگی.

خدایاشکرت.

الان منتظرم پریود بشم اقدام کنم.لتروزول امپول اچ سی جی بهم داده.پریودامم نامنظمه هر دوماهی سه ماهی میشم متفورمینم میخورم.اما بازم نامنظمه.تنبلی تخمدانم‌دارم.اما با قرص سری اول باردار میشم

خدایاشکرت.
جاریام خیلی منو میسوزونن.جلو من هی شیر میدن قربون صدقه بچه هاشون‌میرن.بمن ترحم برانگیز نگاه میکنن.هی ...

وای خدا چجوری ازخدانمیترسن سره این چیزافخرفروشی میکنن البته اینم بگماادم تواین دوران حساس میشه منظورم نداشنه باشه کسی آدم بخودش میگیره 

مگه چندسالته؟؟ بگولنگه هایه من دارن نامزدبازی میکنن کجادیرشده