2777
2789
عنوان

تو رو قران جوابمو بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 43 پست
دکتر به دختر من داد ولی من ندادم بخوره

دکترا خرفتن. نمیخام به دل استارتر اشوب بندازم. ولی موقع خاب نباید بدی. گاهی اوقات باعث مرگ ناگهانی میشه

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی یه دکتر کلی درس خونده نمیفهمه چی بده من به بچه ۱ماهه هم دادم

نه نمیفهمه دوست من. 

شما گیر خرفتهاش نیفتادی

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
وااااای یا حسیبیییین  

عزیزم ناراحت نباش. 

به یه بار چیزی نمیشه

اومدم شهرستان خونه مادرم  شوهرمم نیست تو رو قران دعا کنین چیزی نشه

چرا انقد نگرانی 

چیزی نمیشه با یه بار

دیفن درکل خوب نیس واسه بچه ها ولی خیلیا میدن و هیچ اتفاقی هم نمیفته

اومدم شهرستان خونه مادرم  شوهرمم نیست تو رو قران دعا کنین چیزی نشه

عزیزم  بهت قول میدم   هیییچی نمیشه،  چرا انقد نگران میکنی خودتو     بالاخره ما هم تجربه داریم نترس،   چه از لحاظ تاریخ مصرفش  چه دادنش.