2777
2789
عنوان

اسپیرونولاکتون

39673 بازدید | 61 پست

سلام وقتتون بخیر

دوستان کیا این دارو رو استفاده کردن و رو چربی صورتشون هم موثر واقع شده بود یا ببخشید گلاب بروتون تو اجابت مزاجشون؟؟؟؟

دل من هرچه غلط بود فراوان کردی...

من فقط میدونم اسم یه کاربره اینجا😁

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

۴ سال خوردم مدر هست یعنی ادرار آور و پوست صورت رو درخشان میکنه و سینه ها رو خوش فرم ولی دکتر جدیدم گفت دارویه جدید برای تنبلی گلای وانسه و اونو قطع کرد

پسرم ❤❤😍😍😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوردم. برای آلرژی های پوستی مثل جوش های ریز دور دهانه.

روی اجابت مزاجم تاثیر نداشت.

اما بعد ۱ هفته که این دارو به همراه آزیترو مایسین می خوردم کل بدنم کهیر زد.

از سر تا نوک پا.

خارش شدید. الان ۱ ماهه قطع کردم. با کوچیکترین چیز محرکی کل صورتم تیکه تیکه کهیر میزنه. البته بعد ۲۰ ثانیه میره. و خارش دارم. پاهامو می خارونم.

.

.

البته جوشهام گوش شیطون کر خوب شد. مخصوصا دور دهان.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.

عزیزم رو چربی صورت اثر نداره ینی صورتتو خشک نمیکنه  مطمئن باش  فقط تو بعضی ادما تکرر  ادرار میاره  که اونم ممکنه اصلا برای شما پیش نیاد ممکنه بیاد

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه
۴ سال خوردم مدر هست یعنی ادرار آور و پوست صورت رو درخشان میکنه و سینه ها رو خوش فرم ولی دکتر جدیدم گ ...

متوجه جمله آخرتون نشدم. چرا دکترتون قطعش کرد؟

۴ سال خوردم مدر هست یعنی ادرار آور و پوست صورت رو درخشان میکنه و سینه ها رو خوش فرم ولی دکتر جدیدم گ ...

من نگفت تنبلیه آزمایشنو دید گفت یکمی اندسترونت بالاست اینو داد

عزیزم رو چربی صورت اثر نداره ینی صورتتو خشک نمیکنه  مطمئن باش  فقط تو بعضی ادما تکرر   ...

فدات گلم

آخه صورتم چربه دلم خوش بود از مشکل هورمونیمه گفتم فرجی میشه

من نگفت تنبلیه آزمایشنو دید گفت یکمی اندسترونت بالاست اینو داد

عزیزم حتما بخور اگه جوش زیر پوستی داری یکی از بهترین داروهایی هست که میتونی براش استفاده کنی  و اصلا روزنه های پوستتو میبنده و پوست خوبی خواهی داشت فقط دارو دوره ی درمان داره تا تموم نشدن دوره ی درمانش نباید قطعش کنی و دیگه  سعی کن میوه ها و مواد حاوی پتاسیم کمتر استفاده کنی چون پتاسیم خون رو بالا میبرع  

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه
یعنی کهیر ها تو ۲۰ ثانیه میره؟

این قرص باعث کهیر شد. جوشام خوب شد . اما الان ۱ ماهه کهیر میزنم. مثلا نشستم دارم تی وی می بینم یهو صورتم تیکه تیکه قرمز میشه بعد ۲۰ ثانیه خود به خود میره. خارشم دارم.