2777
2789

خانمااا لطفاً اگه تجربه ای دارید بگید من یک از قبل از موعد پریودم تست بتا دادم ۱۰۵ بود ده روز بعد ک میشد ۴ هفته و ۶روز ک بتا دادم ۱۸هزار بود خیلی از نرمال بیشتره. همون روز یعنی ۴هفته و ۶روز رفتم سونو درست سونوم نکرد .فقط ساک رو دید جنین رو ندید.علایم هم فقط خستگی و یکم کمردرد مقطعی دارم و خیلی خیلی کم از امروز ک هفته پنجم حالت تهوع. الان نگرانم چرا جنین رو ندید چرا بنام انقدر بتا بالاس؟اینا یعنی چی؟تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید.نکنه مول باشه .در ضمن من با روش ای یو ای باردار شدم روز ای یو ای ۶ تا تخمک داشتم ک سایز ۳تاش خوب بود

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم

عزیزم من سه روز قبل موعودم بتا بالا۸۰۰ بود سه روز تاخیر نزدیک ۶۰۰۰ بود و دوازده روز بعد از ۶۰۰۰ بتا بالای ۱۱۹ هزار بود .سه قلو بودن که یکیشون همون اوایل جذب شده بود .علایم هم همه چی داشتم خیلی هم زود شروع شد بعضی وقتها وحشتناک بعضی روزها ملایم و بعضی روزها هم انگار نه انگار حامله هستم .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
عزیزم من سه روز قبل موعودم بتا بالا۸۰۰ بود سه روز تاخیر نزدیک ۶۰۰۰ بود و دوازده روز بعد از ۶۰۰۰ بتا ...

از کی فهمیدید چند قلو هستن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی فهمیدید چند قلو هستن؟

به خاطر بتای بالا زودی سونو فرستادن بر اساس تاریخ پریودی شش هفته و چهار روز بود که تاریخ سونو هم برابر با شش هفته و چهار روز بود .گفت  سه قلو هستش یکیشون داره جذب میشه دو تاشون هم قلب تشکیل شده .

به خاطر بتای بالا زودی سونو فرستادن بر اساس تاریخ پریودی شش هفته و چهار روز بود که تاریخ سونو هم برا ...

ایشالا سالم باشن عزیزم.من خیلی نگرانم خدا کنه واسه منم دوقلو باشه ولی مول نباشه.شما چ علایمی داشتی؟کی شروع شد؟من خیلی زود علایمم نشون داد شاید کمتر از ده روز بعد از نزدیکی ولی اصلا شدید نیست مقطعی هم هست

ایشالا سالم باشن عزیزم.من خیلی نگرانم خدا کنه واسه منم دوقلو باشه ولی مول نباشه.شما چ علایمی داشتی؟ک ...

ممنونم بابت دعای قشنگتون عزیزم 😘

انشالله برا شما هم سالم باشه خدا اونی که صلاحتونه رو بهتون ببخشه یه هفته قبل پریودی بی اشتهایی شدید داشتم بعدش که به پریودم نزدیکتر میشدم کسالت شدید و خواب آلودگی شبها گر گرفتگی داشتم زیر دلم درد داشت بیشتر مثل سوزش و تیر کشیدن یکی دو روز پای راستم شدید درد داشت چون دو تا فولیکول بالغم برا تخمدان راستم بود .بعدش هم که نزدیک پریودی حساسیت به بوها تهوع بدون بالا آوردن حوس شوری و ترشی میکردم هوس یه غذاهای خاصیو میکردم که دوست نداشتم .سینه هام از همون اول به اون صورت تغییر چندانی نکردن فقط  گرفتگی خفیف داشتن ملتهب و یه ذره بزرگ شدن .از هفته شش به بعد تهوع و بالا آوردن داشتم تا امروز که نسبتا کم شده ولی گاهی اوقات شدیده .سوزش سر دل و حالت گرسنگی دارم ولی نمیتونم بخورم به بوها حساسم .البته اینا کلا از همون اول مقطعی بودن مثلا امروز هیچ علایمی ندارم طوری که نگران هم میشم ولی پریروز شدیدا سوزش سر دل و حالت گشنگی داشتم 

ب سلامتی بغلشون کنی طبیعی باردار شدی یا با دارو چند ماه تو اقدام بودی

ممنونم عزیزم. اقداممون که طبیعی بود ولی چهار ماهی هم من و هم شوهرم خودمونو تقویت کردیم دوقلو بودن هم هم دارو مصرف کردم هم ژنشو داشتم 

ممنونم بابت دعای قشنگتون عزیزم 😘  انشالله برا شما هم سالم باشه خدا اونی که صلاحتونه رو بهتون ...

مرسی ک وقت گذاشتید و کامل جواب دادید.امیدوارم ک به سلامتی این دوران رو بگذرونی سالم  بغلشون کنی

مرسی ک وقت گذاشتید و کامل جواب دادید.امیدوارم ک به سلامتی این دوران رو بگذرونی سالم  بغلشون کنی

ممنونم عزیزم انشالله شما هم به زودی دلتون شاد میشه و به سلامتی این دورانو سپری میکنین .