2777
2789
شما اندازه قالبتونو بهم بگید ک میزانشو بگم کیک شکلاتی دوس دارین؟ یا وانیلی ساده

من الان برای خودم از این قالبای گرد متوسط گرفتم اندازشو دقیق نمیدونم که بگم 

هردوشو دوست دارم ولی شما محبت کنید وانیلی رو بگید .ممنونم

شما قطر قالبتون با دیوارشو اندازه بگیرید بهم بگید ببینم این مواد واسش کافیه یا کم و زیاد

قالبتون اگر کفش صافه داخلشو کاغذ روغنی بندازید اگر شیار داره کمی با روغن چرب و آرد پاشی کنید اول اینکارو انجام میدین بعد میرید سراغ مخلوط مواد چون مواد ک آماده شد باید قالب آماده باشه که سریع بریزید داخلش

تخم مرغ 4

آرد یک و 3 چهارم لیوان(لیوان دسته دار فرانسوی)

شکر یک و 1 چهارم لیوان

شیر 3چهارم لیوان

روغن نصف لیوان

وانیل 1چهارم ق مرباخوری

ب پودر 1 ق مرباخوری

تخم مرغو میریزید تو ظرف وانیل و اضافه میکنید شکر و کم کم اضافه میکنید با همزن میزنید تا کرم رنگ بشه بعد شیر اضافه میشه میزنید بعدم روغن و خوب بزنید با همزن

آردتونو 3 بار الک کنید ب پودرم ب آرد بزنید 

فرو روشن کنید بزارید تو دمای 175 اگر دیواره قالبتون کوتاس. اگر دیوارش بلند بزارین رو 150

بعد آرد و در 3 مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید وقتی مواد خوب مخلوط شد سریع بریزید داخل قالب به حالت دورانی بریزید داخل قالب و آروم یه ضربه بزنید به قالب که مواد همه جا یه میزان باشه

بعدم بزارید داخل فر و تا 40 دقیقه اصلا درشو باز نکنید بعدش درو باز کنید با ی سیخ چوبی بزنید داخلش ببینید اگر مواد ب سیخ نچسبید یعنی پخته اگر کمی بچسبه هنوز باید تو فر باشه دوباره بیست دقیقه بعدش چک کنید بعد ک پخت بیارید بیرون از فر و روی زمین نزدیک فر بزارید اگر بزارید تو هوای مستقیم و آزاد یهو بهش سرما میرسه و پفش میخابه واسه همون نزدیک فر باشه ک هنوز کمی اطرافش گرمه بعد ک کامل سرد شد بیرون بیارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندشب پیش خواهرشوهرم درست کرد نکته جالبی گفت.همه موادشو با همزن برقی مخلوط کرد ولی وقتی خواست سفیده تخم مرغ رو اضافه کنه سفیه رو با دست با بقیه مواد مخلوط کرد.یعنی کم کم مخلوط شه نه یکدفعه با همزن برقی یهو قاطی میشن.گفت اگه با همزن برقی بزنی پف نمیکنه.شاید این نکته هم کمکت کنه

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞