سلام دوست عزیز.قطر قالبتون چنده و چند تخم مرغیه موادتون
علتاش یکی اینکه فرتون داغ نباشه.موادتون نسبت ب قالبتون کم باشه همیشه باید یک سوم قالبتون خالی باشه ولی واسه کیک خیس که موادش رقیق تره نصف قالب خالی باشه.یکی دیگه از موارد اینکه وقتی تمام مواد مخلوط شد سریع بریزید تو قالب وداخل فر اگر سریع نباشه و کمی معطل کنید پف کیکتون میخابه
یکی دیگه از مواردم اینه وقتی قالبو داخل فر میزارید تا 35 الی 40 دقیقه در فرو باز نکنید اگر زودتر باز کنید پف کیکتون میخابه