2777
2789

بکینگ پودرت کمه

قالبت نسبت به حجم مواد بزرگه

بیست دیقه اول در فر رو باز می‌کنی

دمای فرت کمه

اینا دلایلی که من می‌دونم بود

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز.قطر قالبتون چنده و چند تخم مرغیه موادتون

علتاش یکی اینکه فرتون داغ نباشه.موادتون نسبت ب قالبتون کم باشه همیشه باید یک سوم قالبتون خالی باشه ولی واسه کیک خیس که موادش رقیق تره نصف قالب خالی باشه.یکی دیگه از موارد اینکه وقتی تمام مواد مخلوط شد سریع بریزید تو قالب وداخل فر اگر سریع نباشه و کمی معطل کنید پف کیکتون میخابه

یکی دیگه از مواردم اینه وقتی قالبو داخل فر میزارید تا 35 الی 40 دقیقه در فرو باز نکنید اگر زودتر باز کنید پف کیکتون میخابه

من قبلا تو کیک پز درست میکردم خونه مامانم یه وقتایی خوب بود ولی اخیرا پف نمیکنه اصلا حالا میخوام خونه خودم تو فر درست کنم میترسم پف نکنه اولین باره برای شوهرم میخوام کیک درست کنم ولی میترسم همونجوری بشه

سلام دوست عزیز.قطر قالبتون چنده و چند تخم مرغیه موادتون علتاش یکی اینکه فرتون داغ نباشه.موادتون نسب ...

ظرفش که ظرف کیک پز هست دیگه وتخم مرغ 3تا میزنم کمه بنظرتون؟

نه خوب میشه اگر همه نکاتو رعایت کنید خیلی راحته

ببخشید شما یه دستور کیک دارین بهم بدین که من براساس همون اندازه ها دقیق درست کنم واینکه دوستان گفتن بکینگ پودر کم زدم چقدرباید بزنم؟ممنونم دوست عزیز

ظرفش که ظرف کیک پز هست دیگه وتخم مرغ 3تا میزنم کمه بنظرتون؟

ظرف کیک پز چیه؟

ببینید یکی از علتاش همینه که مواد متناسب با قالب باشه

مثلا قالبی که قطرش 20 ارتفاعش 6 یا 7 باید 4 تخم مرغی باشه 

قالب 22 با ارتفاع 4 اونم 4 تخم مرغی

اگر کپسول داری یا همون قالب کیک یزدی تو اونا هم درست کنید خوب میشه

ظرف کیک پز چیه؟ ببینید یکی از علتاش همینه که مواد متناسب با قالب باشه مثلا قالبی که قطرش 20 ارتفاع ...

حالا خونه نیستم که عکس ظرف رو بفرستم براتون ولی به گفته شما احتمالا حجم مواد به نسبت ظرف کمه برای همین پفش کم میشه