2777
2789
عنوان

سلام ابجی هاهستید،خونہ

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 25 پست

این آیدی پزشک طب سنتی پیام بده لینک کانالشو. بگیر yatabibman

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی توش می‌ذاره تو کانالس جستجو کن تنبلی تخمدان رو راهکارهاشو گفته 

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر
دیروز تو ی تاپیک  بحثش بود باید دوران پریود حمام نری خودت نشوری تو دستشویی دوران پریود رحمت نبا ...

اره اطلاع نداشتم خیلی رعایت نکردم وگرنه واس من خیلی خیلی دقیق بود 

نہ نزدیک ک میشه بہ روزش پاهامـ  داݟ میشه و خیلی بخصوص شبا درد داره بدنم خیلی حرارت داره

عه منم اینجوری میشم اکثر اوقات اما وقتی رومبل یا صندلی می‌شینم یا دوزانو. اما دوران پربودن همیشه پادزدم استخون و عضلات ساق پام ب پایین درد و میخابه مور مور میشه 

میشه توضیح بدی واسع چی خوردی و چاقی لاغری 

برای تنبلی تخمدان برام دکتر تجویزکرد 

چاق بودم لاغر کردم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خواهری چجور لاغر کردی من فقط شکمـ  دارم وگرنه اونم واسه بچه اوردنم..بگو چجوری تحت نظر بودی

عزیزجان من مجردم وتنبلی تخمدان داشتم به قدری که دوره های عادت ماهیانه ام بیش تر از ۴۵ روز میشد 

پریودم منظم نبود وحتی این آخریا پادرد داشتم 

به متخصص زنان مراجعه کردم برام سونوگرافی ازروی شکم نوشت وازمایشای هورمونی دادم که توی سونوگرافی مشخص شد تنبلی تخمدان دارم اونم شدید بود 

علاوه براین فیبرووم همه داشتم قندم یک شماره بالاتر از نرمال بود دکتر برام متفورمین تجویزکرد گفت هرروز صبح ناشتا بخورم قرص ویتامین دی هم برام نوشت

خودم میدونستم ۴۰کیلو اضافه وزن دارم باپیاده روی و زومبا وایروبیک وزنمو کم کردم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم