2777
2789
عنوان

چگونه کودک خود را از شیر بگیرم؟توصیه های روانشناسی.دکتر زهرا شعرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 38 پست

26_سعی نکنید خود را بیمار و سینه‌تان را زخمی نشان دهید،با این کار کودک ناراحت می‌شود و ممکن است از وضعیت پیش‌آمده بترسد و وحشت کند. در این حالت نه تنها مشکلی حل نمی‌شود بلکه موضوع جدیدی به مشکلات خود اضافه کرده‌اید. بچه‌ها در دورانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند، وابستگی‌های عاطفی شدیدی پیدا می‌کنند و این رفتار شما به آن‌ها صدمه می‌زند.

جهت هماهنگی مشاوره تلفنی به شماره 09379453310 پیامک بزنید.(مشاور تربیتی کودک و نوجوان)

27_تعداد دفعه های شیر خوردن را به آرامی کم کنید. اگر می توانید شیر خوردن را به شب یا روز محدود کنید. کودکان به شرایط محیطی عادت می کنند. مثلا می توانید قانونی وضع کنید که «تا وقتی خورشید خانوم تو آسمونه نمی تونی شیر بخوری» یا «بیرون از منزل/خارج از تخت/جایی به غیر از مبل سبز شیر خوردن ممنوعه» شرایط محیطی را به گونه ای تعریف کنید که برای او قابل درک باشد. مثلا نگویید «یکساعت دیگه بهت شیر میدم!» چون او تصوری از تقسیم بندی زمانی بر اساس ساعت ندارد لیکن از آنجایی که در دوره های زمانی خاصی شیر خوردن از سر گرفته می شود (مثلا شب ها، یا به محض رسیدن به منزل، یا به محض نشستن روی صندلی قرمز) کودک خیلی زود به قانون عادت کرده و به شما اعتماد می کند و در همان حال از ضربه های روانی در امان است.

جهت هماهنگی مشاوره تلفنی به شماره 09379453310 پیامک بزنید.(مشاور تربیتی کودک و نوجوان)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست دارم دخترم شیر بخوره هم برام لذت بخشه هم چاق نمیشم.هفده ماه شه الان تا کی میشه دختربچه شیربخ ...

سلام.بالاخره هرچیزی یه زمانی داره.هرچقدر هم لذت بخش باشه.پیشنهاد میکنم از روش تدریجی استفاده کنید و کم کنید شیرش را و طی 2-3 ماه دیگه قطعش کنید ایشالا

سلام دکتر مهسا ساداتی عالیه، دختر ۴ ساله من مشکوک به اوتیسم بود که بعد کلی مصرف قرص و داروی شیمایی،

یکی  از دوستام خانم دکتر ساداتی رو به من معرفی کرد ایشون چون تخصصشون کودک هست با تستهای مختلف و بازی درمانی خدا رو شکر بیماری دخترم رو کنترل و العان خیلی بهتر شده 

از دوستانی که فرزندشون مشکوک به اوتیسم و یا بیش فعالی و یا هر اختلال دیگه ای که دارند، ایشون عالی هستند در ضمن کلینیکشون غرب تهران (شهر آرا) وشماره کلینیک ۸۸۲۶۷۰۴۰ و۸۸۲۶۷۰۶۸ و نمیدونم کارم درسته یا نه ،شماره موبایل ایشون۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ است اگه با خودشون هماهنگ کنید زودتر وقت میدن در ضمن دوستان ایشون تاکیدشون این هست هرچه سن کودک کمتر باشه درمان سریعتره 

من خواستم تجربه خودم رو با دوستان در میان بگذارم شاید مفید باشه.در ضمن ایشون دانشگاه هم تدریس دارند

سلام عزیزم

دوستان دکتر مهسا ساداتی( متخصص روانشناسی کودک) رو تعریفشو خیلی شنیدم ،یکی از دوستانم، پسرش ۹ سالشه که مشکوک به اختلال یادگیری ریاضی بود،  پیش ایشون برد. که با تقویت دستها و اعمال حرکتی و تمرکز بر اعمال محاسباتی مستقیم و معکوس ، با چند جلسه درمان ،  مشکل پسرش کامل برطرف شد . دوستانی که فرزندانی با اختلال یادگیری دارند (یا هر اختلال دیگه ای)

فکر میکنم ایشون میتونند بهشون کمک کنند. شماره کلینیکشون (شهر آرا نرسیده به پل گیشا)۸۸۲۶۷۰۴۰ ، ۸۸۲۶۷۰۶۸ و شماره موبایل خانم دکتر ۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ درضمن شنیدم ایشون از اساتید دانشگاه و وقتشون اکثرا پر هست.

ولی بنظرم ارزش صبر کردن رو داره

[QUOTE=73643662]27 تا نکته جامع برای گرفتن از  

عالی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!