2777
2789
عنوان

بددهنی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 62 پست
خب اینجا به نظر من تو اشتباه کردی بعضی وقتا مردا دوس دارن با زنشون حرف راحت بزنن البته نه فحش و ناسز ...

نه به نظرم کارش از راحت حرف زدن گذشته اینا توهینه بخدا خسته شدم بد حرف زدن واسش عادته اعصابمو بهم می‌ریزه سرر چیزای الکی بهم میگه بی عرضه اسکل احمق و حرفای دیگه اینا زمانای خوبشه تو دعوا که دیگه نگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم برات. دلم گرفت. عزیزم با ادب و محبت شوهرت رو درست کن. وقتی عصبانیه اصلا دهن به دهنش نزار ...

ممنونم عزیزم حرفاتو انجام میدم راستش شوهر من موقع خوبی بیش از حد،خوبه دیگه در حد اینکه دل ادمو بزنه ولی با کوچکترین چیزی دهنش باز میشه

ممنونم عزیزم حرفاتو انجام میدم راستش شوهر من موقع خوبی بیش از حد،خوبه دیگه در حد اینکه دل ادمو بزنه ...

خوب خیلی خوبه عزیزم. قدرشو بدون. اینقدر مودب باش باهاش که دلش نیاد از گل نازک تر بهت بگه. میدونم سخته. خودتو بشناس. خودتو دوست داشته باش. احساس گناه نکن. برو جلو آینه قربون صدقه خودت برو. به خودت برس. 

منم عذاب میکشم بخدا

بخدا خسته شدم بعضی وقتا از چشمم میوفته 

اصلا وقتی فوتبال میبینن یا بازی می‌کنه یا فیلم میبینه اگه ببینی چه فحشایی میده من مو به تنم سیخ میشه بعضی وقتا خجالت میکشم نمی‌دونم چیکار کنم 

ما ک دیگه اب از سرمون گذشته خواجه حافظ شیرازی هم میدونه مشکل مارو .اینقد خانواده خودم پادرمیونی کردن و اونها حق به جانب و طلبکار. اگه بچه نداشتم حتما جدا میشدم اما بخاطر دخترم مجبورم تحملش کنم  

بخدا نمیتونم تحمل کنم اعصابم بهم می‌ریزه جوابشو میدم همش باهم تو قهریم همین امشب اون توهین کرده بعدم ...

غصه نخور عزیزم انشالله درست میشه هر کس از ی راهی سختی میکشه من شوهرم بد دهن نیس ولی همیشه حق به جانبه سه روزه باهم قهریم دیگه جام و ازش جدا کردم توان جنگیدن ندارم

فقط حیدر امیرالمومنین است 😍😍
غصه نخور عزیزم انشالله درست میشه هر کس از ی راهی سختی میکشه من شوهرم بد دهن نیس ولی همیشه حق به جانب ...

حق به جانبی که از صفات بارزه شوهرمه تو همون قضیه اول که تعریف کردم معلومه که چه حق به جانبه کلا همیشه میگه مقصر منم 😢😢😢😢نمیگم خوبی نداره ولی خب ...

باشه ممنونم از نظراتون دوستان راستش زیاد اخلاقهامون بهم نمیخوره الانم کلی خودمو تغییر دادم قبلا که افتضاح بودیم.بعضی وقتا فکر میکنم توقع من از زندگی زیاده چون قبلا بد زندگی کردم الان دلم میخواست همه جی درست باشه.😔

اخه اینجور عادی میشه بخندی به روشون

خنده نه اجی با زبون نرم بهش بفهمونی اقا اگه تو فکر میکنی با من راحتی اینجوری حرف میزنی من فک میکنم من کارگرتم یا اصلا برات اهمیتی ندارم که الفاظ زشت برام به کار میبری به جای اینا از عزیزم و خانمم و گلم استفاذه کن اقا خیلی سختته اسمم و فقط صدا کن نه صفت بد بهم بده نه خوب

خدا جونم دوست دارم