2777
2789
عنوان

بددهنی همسر

551 بازدید | 62 پست

سلام دوستان من تازه عضو شدم ولی خواندده خاموش بودم.همسر من موقع عصبانیت فوقالعاده بددهنه نمیدونم واقعا چکارکنم تاحالا به خانوادم نگفتم البته پدر و مادر هم ندارم فقط به برادر و خواهرام میتونم بگم که اونم فایده ای نداره البته جایی هم ندارم واسه قهر برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مردها خصلتشون عصبانیت و. بدگویی ولی تو هم باید یاد بگیری وقتی شوهرت عصبی صبور باشی و حرف نزنی تا اون اروم شه وقتی اروم میشن خودشون شرمنده میشن اگه شوهرت ادم خوبیهفقط موقع عصبانیت بددهن خودت میتونی درستش کنی یا کمش کنی

خدا جونم دوست دارم

شوهر منم بد دهنه دیگه اعصابمو بهم ریخته همش فحش میده نمونش همین شبی پشتم درد میکرد گفتم یکم ماساژ بده گفت برو پماد بیار گفتم حالا یکم فشار بده بعداً پماد میگه عجب خری هستی منم گفتم نمیخوام ماساژ بدی فحشم نده حالا قهر کرده

راستی یه نصیحت خواهرانه هیچوقت راز بین خودت و. شوهرت به خانواده حتی دوستی که شوهرت و. میشناسه نکن اخه فردا روزی که تو با شوهرت خوب شی دیگه برادر یا خواهرت اون حسی که قبل به شوهرت داشتن ونداذن و تو از این زجر میکش و پشیمون میسی

خدا جونم دوست دارم
شوهر منم بد دهنه دیگه اعصابمو بهم ریخته همش فحش میده نمونش همین شبی پشتم درد میکرد گفتم یکم ماساژ بد ...

خب اینجا به نظر من تو اشتباه کردی بعضی وقتا مردا دوس دارن با زنشون حرف راحت بزنن البته نه فحش و ناسزا این میتونه یه تیکه که جنبه شوخی داره باشه تو میتونستی ناز کنی و مثلا بگی اگه مثلا من کمرم درد میکنه بدون پماد ماساژش بده بی زحمت نمیتونم تا اونجا برم

خدا جونم دوست دارم

الهی بمیرم برات. دلم گرفت. عزیزم با ادب و محبت شوهرت رو درست کن. وقتی عصبانیه اصلا دهن به دهنش نزار یعنی هیچی نگو. حتی اگه خیلی ناراحت شدی و گریه ات گرفته. صبوری کن. بعد وقتی حالتون خوبه و خیلی آرومین مثلا دارین با هم فیلم میبینین یا چایی میخورین و ... خیلی عاشقانه و آروم بهش بگو عشقم این حرفات دل منو میشکنه، دیگه نمیشناسمت، نمیخوام با یادآوری این حرفا ازت بدم بیاد و... با ناز و آروم بگو بهش. اگه تا حالا نداشتین از این موقعیت ها خودت درست کن. ممکنه چندبار تو ذوقت بزنه ولی کم کم خوشش میاد. هیش وقت دعوا نکن با صدای بلند چیزی نگو. با خدا درد و دل کن و دعواهایی که میخوای باهاش بکنی به خدا بگو. به هیشکی نگو. حتما اگه میتونی یه مشاور و روانشناس خوب پیدا کن. مشاور خیلی تاثیر داره. سخنرانی های دکتر هلاکویی و کلید مرد رو گوش کن. مردان مریخی و زنان ونوسی رو حتما بهون.

اگه از دستش دلت پره رو یه تیکه کاغذ بنویس چه کارایی دوست داری بکنه. دائم بهش فکر کن به اینکه همونی میشه که میخوای. صبور باش. صبور باش. صبور باش.