2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی دنبال کلاس زبانی گشتم که بیشتر تاکیدش روی مکالنه و تقویت شنیداری باشه

آها...

پسرم 5سالشه خوبه به نظرت از الآن بزارمش؟

همسرم خیلی اصرار داره..

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

اموزش زبان زیر سنین ۱۰ سالگی اغلب باعث تداخل با زبان مادری میشه و بچه ها در دوران مدرسه خیلی اشتباهات در دیکته روخوانی و روانخوانی خواهند داشت. و در گفتگو ب زبان مادری دچار گیجی و دوگانه گویی خواهند شد‌

ممکنه همه ی بچه ها چار این آسیب ها نشن اما خیلی رایج هست. 

من خودم مشاور کودک هستم و این حرفا نظرات شخصی م نیست بلکه اصول آموزش زبان کودک هست

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
اموزش زبان زیر سنین ۱۰ سالگی اغلب باعث تداخل با زبان مادری میشه و بچه ها در دوران مدرسه خیلی اشتباها ...

بله حرفتون درست...

ولی من از خیلی ها حتی مشاوران کودک شنیدم که چون تو این سن قدرت یاد گیریه بچه خیلی بالاست برای آموزش مناسب هست...

مرسی از راهنماییت عزیزم...

نمیدونم حالا بیشتر روش فک میکنم که بزارمش یا نه خودش که خیلی دوست داره

منم نمیخوام خیلی سخت گیرانه باشم واسه یاد گیریش

در حدی که خودش یادگرفت و دوست داشت...

بازم ممنونم ازت♥

بله حرفتون درست... ولی من از خیلی ها حتی مشاوران کودک شنیدم که چون تو این سن قدرت یاد گیریه بچه خیل ...

اسیر تبلیعات تجاری نشو عزیزم‌

یادگیری تو هر سنی متناسب نیاز های اون سن هست.

اگه زودتر اعاز بشه ب مرور بچه خسته میشه و زده میشه

زبان بسیار فرار هست. و چون اعلب ما در روزمره از مکالمات انگلیسی استفاده نمیکنیم بچه ها زود فراموش میکنن.

اگه خسته بشه میداره کنار و بعد یادش میره

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
اسیر تبلیعات تجاری نشو عزیزم‌ یادگیری تو هر سنی متناسب نیاز های اون سن هست. اگه زودتر اعاز بشه ...

بله درست میگی...

آخه خودش خیلی دوست داره...

میدونی واسه سرگرمی و وارد شدنش تو اجتماع خوب نیست به نظرت بزارمش؟

شما چه کلاسی رو پیشنهاد میدی واسه بچه ی تو این سن؟ 

اسیر تبلیعات تجاری نشو عزیزم‌ یادگیری تو هر سنی متناسب نیاز های اون سن هست. اگه زودتر اعاز بشه ...

چون فرمودین مشاور هستین ممنون میشم نظرتون رو بدونم راجع به پست قبلیم...

بله درست میگی... آخه خودش خیلی دوست داره... میدونی واسه سرگرمی و وارد شدنش تو اجتماع خوب نیست به ن ...

موسیقی

کلاس های ورزشی

شنا

چرتکه

سفال ( برای تقویت هماهنگی دیداری حرکتی)

کلاس های داستان خوانی.قصه گوی و نمایش کودک

موسیقی کلاس های ورزشی شنا چرتکه سفال ( برای تقویت هماهنگی دیداری حرکتی) کلاس های داستان خوانی.ق ...

آره اینام خوبه...

بهش بگم ببینم کدوم رو دوست داره...

ممنون از وقتی که گذاشتین..