یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ميتوني مرغ رو بپزي بعد خوردش كني.بعد توي پياز سرخ شده و زردچوبه و فلفل و نمك رب گوجه تفتش بدي با لوبيا سبز پخته شده .ميتوني ربش رو كم بزني بعد بهش دست اخر دارچين و پودر زيره بزني از روي گا برداري.بعد لابلاي پلوي ابكش بريزي و روش زعفرون بدي و دم كني.
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
من سينه مرغو درشت خورد ميكنم بعد خوب سرخش ميكنمو ميزارم با نيم ليوان اب پخته بشه
لوبيا رو اب ميكنم بعد دو يا سه بار ابشو عوض ميكنم بعدش ميزارم با اب پخته بشه مثل عدس واسه عدس پلو بعدم پياز داغ درست ميكنم اگه دوست داشتي رب بزن من دوست ندارم كشمشم دوست دارم من ميزنم بهش بعد مثه عدس پولو دم ميزارم همه رو البه مرغا رو روي برنج ميزارم نه لابه لاي برنج اخرسرم رو هر برنج چن تيكه مرغ ميزارم زعفرونم دوست داشتي بزن من بجا رب زعفرون ميزنم
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
من سينه مرغو درشت خورد ميكنم بعد خوب سرخش ميكنمو ميزارم با نيم ليوان اب پخته بشه لوبيا رو اب ...
من لوبيا قرمزو گفتم نه لوبيا سبز البته اونم تقريبا اينجوريه ولي رب گوجه و يكم هويجم بزن بهش
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍