2777
2789

عالیه چند سیکلی؟؟

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم مشهدی و هم منطقه ای منی که خخخخ

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 

خوبه جواب سونوت 

تخمدان چپت فولیکول ۳ و ۸ داری؟؟؟🤔🤔🤔اخه ۳ و ۸ ک فولیکول نیس

روز چندمته؟

دارو خوردی

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
نمیدونم سونومو گذاشتم

عزیزدلم از سونو معلوم نمیشه بهم بگو چند روز از اولین روز پریودت میگذره؟؟

عزیزدلم از سونو معلوم نمیشه بهم بگو چند روز از اولین روز پریودت میگذره؟؟

اها ۱۴روز

خیابان زمستان کوچه اسفند پلاک ۱۲😍گل دخترم اومد بغلم خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت
خوبه جواب سونوت  تخمدان چپت فولیکول ۳ و ۸ داری؟؟؟🤔🤔🤔اخه ۳ و ۸ ک فولیکول نیس روز چندمته؟ د ...

راستش بیسته.که خیلی خوبه.من بافولیکول ۱۴باردارشدم

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏