2777
2789
عنوان

کاربر بی بی فیس

286 بازدید | 26 پست

من اصلا افراطی نیستم 

ولی اینکه شما اینطوری صحبت میکنین یعنی دارین بی احترامی میکنین 

میدونم شاید دلتون از بعضی مذهبیا پر باشه چون حرفای بد به شما زدن اما الان شما دارین دقیقا همون کارو میکنین وقتی توهین میکنین باید انتظار توهین هم داشته باشین 

پس لطفاً ادعای با فرهنگی و... نداشته باشین 

راستی خدارو شکر که حاجت گرفتین😘

جان خودم الان ربطش میدن ب سنی و شیعه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 
چرا  مگه حرفی از سنی و شیعه بود  من به هر دو احترام قائلم

تو نی نی سایت هیچی غیر ممکن نیست

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

کاربر عزیزمون چون لاک میزنن و ... و حاجت گرفتن هر توهین خواستن کردن به کسایی که مذهبی هستن و نهایتا ادعای احترام و... رو داشتن 

عجیبه خب با هر رنگ و اعتقادی خدا صدای همه ی بنده هاشو میشنوه دلیل نداره که شما به اونا توهین کنید یا بقیه به شما هر کسی آزاده هر جور با هر سبکی دلش میخواد زندگی کنه