2777
2789
عنوان

اموزش رانندگی

762 بازدید | 25 پست

سلام دوستان میخام هفته دیگه برا گواهینامه ثبت نام کنم تاحالا اصلا با ماشین دنده دار رانندگی نکردم اصلا هیچی نمیدونم استرس دارم ولی فقط چندباری با ماشین دنده اتومات ک خیلی راحته تو جای خلوت و خاکی رانندگی کردم در حد جلو عقب رفتن ولی خیلی میترسم..اگه کسی فیلم یا برنامه یا چیزی داره و میدونه لطفا بهم بگین دانلود کنم مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلانترس؛من تاحالااصلادستم به فرمون ماشین نخورده بود؛الان باهمین چندجلسه آموزش اینقدخفن رانندگی میکن ...

شمام قبل رفتن نمیتونستی درست فرمون رو حرکت بدی مثلا زیاد حرکت میدم یا کم نمیدونم چجوری بگم ولی طرز صحیح حرکت فرمان رو نمیدونم الان با اموزش یادگرفتین؟؟

شمام قبل رفتن نمیتونستی درست فرمون رو حرکت بدی مثلا زیاد حرکت میدم یا کم نمیدونم چجوری بگم ولی طرز ص ...

من اصلافکرشم نمیکردم بتونم رانندگی کنم؛هم ترس داشتم هم بلدنبودم؛ولی مربیم همه چیویادم داده؛اصلانترس ترمزوکلاجتواون کنترل میکنه؛من هرچی بلدبودم ازچیزایی بودکه خونده بودم که مطمئنا عملی چیزدیگه ایه ولی الان اینقدراه افتادم که خودم میتونم به یکی دیگه یادبدم(اعتمادبه سقفمو😆)😅استرس ونگرانیت طبیعیه ولی ازمن نصیحت همش الکیه 

من اصلافکرشم نمیکردم بتونم رانندگی کنم؛هم ترس داشتم هم بلدنبودم؛ولی مربیم همه چیویادم داده؛اصلانترس ...

کتاب رو چقدر خوندی؟؟،در چه حد؟بیشتر کتاب یا سوالات تو مجازی

کتاب رو چقدر خوندی؟؟،در چه حد؟بیشتر کتاب یا سوالات تو مجازی

کتابُ یه بارخوندم؛چیزایی که مدرس میگفت روخوب گوش دادم؛یه برنامه سوالات آیین نامه مقدماتی هم ازبرنامه بازارگرفتم همش همونااومده بود؛هفته آینده هم آیین نامه اصلی دارم