2777
2789

قبل ازدواجم از زمانی که یادمه مامانم دعوامیکردوفحشای بدی به بابام میداد نمیگم بابام مقصرنبود اماباخره مرده وغروررداره جلوبچه هاش خیلی خیلی حرفای زشت میزد .ماهم که بچگیمون همه افسرده وروحوروانداغون بس کههمیشه دعوامیکرد اصلابه فکر روحیه مانبود الانم بابامرفته طبقه پایین خونمون یکم راحت باشه روح وروانش بیچاره یه داداش نوجوانم دارم که تواون خونست .هروقت مامانم دعوامیکنه زنگ میزنه به منو داداشم بیاین باباتونوببرین میگه جاشو جداکرده چرا وقتیم میاد بالا همونحا دعوامیکنه بابام .دیروز رفته بودم خونشون بابام نشست سرسفره تاخواستیم غذابخوریم شروع کرد به دعواکه این جاشوجداکرده نمیزاره برم پایین. جیغ داد دلم واسه بابام سوخت اون اصلا حرفی نمیزد اونقدرکلی بازی دراوردکه رفت پایین داداشمم رفت بیرون باگریه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترمم ترسیده بود گریهمیکرد منم لباساروپوشوندم که بیام خونهنزاشت مامانم بچهکوچیکمو ازم گرفت نزاشت برم تمام تنوبدنممیلرزید .همیشه ی خدا خونشون میرم ازبابام بد میگه وسروصدامیکنه .میگه چرارفته وایین میاد بالاهم یکسره غرغرمیکنه نگین مادرته شماها نمیدونین چقدرباروح وروان مابازی کرده

خوب چرا باهاشون حرف نمیزنی برن مشاوره؟چند جلسه مشاوره فکر کنم اوضاع رو بهتر میکنه 

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

چقد سخته. نمیتونین کاری کنین رابطشون خوب بشه؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...

متاسفانه رفتار مادرتون قابل تغییر نیست.شما ک ازدواج کردی رفتی.کاری ب کارشون نداشته باش.ماهی ۱ الی ۲ بار برو سر بزن و برگرد.فقط ۱ وعده برو.فک کنم اگر با همسرت بری جلو داماد آبروداری میکنن و کمتر بد رفتاری میکنن

دخترم دنیامه  
خب مادرم حق داره چرا جدا کرده جاشو گناه داره مامانتم، 

بس کهدعوامیکنه وغر میزنه فحش زیروبالا رومیده به پدربزرگم که فوت کرده جلوبابام فحش بدمیده.اصلابه تمیزیش نمیرسهخونشون عین اشغال دونی شده تمام سوسوسک کرفته ازکثیفی

من مرد بودم تحمل نداشتمو هروقت جیغ میزد میزدمش.... منم مامانم خییییییییلی اذیت میکنه و قدر نمیدونه یدفه بهش گفتم ببینم بد رفتارمیکنی بخدا دیگه نمیام خونتون ....

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه