2777
2789
عنوان

چجوری تو خانواده شوهر خودمو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 43 پست
خودتو ساکت نگه دار حرف نزن بغض کن انگار از دست چیزی ناراحتی هرکی هم حرف زد باهات خودتو به نشنیدن بگی ...

اینطوری به نظرم تنش ایجاد میشه و ببخشید میگن فلانی مشکل داره افسرده است.من تو جمع های خانواده شوهرم هم میخندم هم صحبت می کنم اما به موقعش.اصلا هم اجازه نمیدم کسی با حرفش بهم توهین کنه اگه هم رفتارش برام جالب نبود یکم میرم تو قیافه بعدم خوب میشم اما دیگه صمیمی نمیشم.کلا من با خانواده شوهرم خیلی صمیمی نمیشم .اما خودم رو هم نمی گیرم.

مامان جاریم به مادرشوهرم گفته فلانی( من ) خیلی باسیاست رفتار می کنه طفلی دختر من چون سیاست نداره به مشکل خورده.حالا مادرشوهرم گفته نه اینطوری نیست و ...اما واقعا چرا همینطوری هست من خیلی با سیاست میرم جلو حتی در جواب پیامک های جاریم چندبار متن رو می خونم که اگه به شوهرش یا مادرشوهرم نشون دادن برام دردسر نشه .کلا نه امار میدم نه خودم رو میگرم ولی اصلا صمیمی نمیشم.

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا تودیگه بابا آخر سیاستی اینکارچیه دیگه همه‌کارات‌که برعکسه عزیزمن

دقیقا جالب اینجاست ک میدونم اشتباهه باز انجام میدم نوبرم بخدا

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
من یه رفتار زشتیم دارم ک وقتی شوهرم نیست باهمشون گل و بلبلم و از کارا وحرفاشون هیچی بهشون نمیگم ک نا ...

اشتباه محضه از خانوادشون جلوشون بد بگیم.دیگه این کار رو نکن .خودت گلیمت رو از اب بکش بیرون.به شوهرت چکار داری .مردها رو وارد مسائل خانمها نکنید .مردها از گله کردن خانومها مخصوصا از خانوادشون حتی اگه اونا مقصر باشن متنفرن.

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
اینطوری به نظرم تنش ایجاد میشه و ببخشید میگن فلانی مشکل داره افسرده است.من تو جمع های خانواده شوهرم ...

احسنت

اشتباه محضه از خانوادشون جلوشون بد بگیم.دیگه این کار رو نکن .خودت گلیمت رو از اب بکش بیرون.به شوهرت ...

اره درسته چشم سعیمو میکنم

اینطوری به نظرم تنش ایجاد میشه و ببخشید میگن فلانی مشکل داره افسرده است.من تو جمع های خانواده شوهرم ...

افسردگی ربطی نداره من کلا اینطوریم وقتی میریم خونه مادرشوهرم ولی کسی تا حالا افسرده و دپ رو پشت سرم نگفته میگن چقد خودشو میگیره برامم مهم نیست بزار بگن 

نمیدونم مادر بی سیاست و ساده دخترشم همین میشه اصلا باهیچ کس بقران سیاست ندارم حتی خانواده شوهرم چند بار شوهرم گفتن زنت خیلی ساده هست اونا منظورشون جاریا خیلی دورو با سیاستن و خورده شیشه دادن ولی زن تو ساده هست 

دقیقا جالب اینجاست ک میدونم اشتباهه باز انجام میدم نوبرم بخدا

فک کنم نه تواین مورد بلکه توهمه کارات یکم عجولی واینا همه ازعجولیت سرچشمه میگیره یکم تواین مورد کارکن

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
فک کنم نه تواین مورد بلکه توهمه کارات یکم عجولی واینا همه ازعجولیت سرچشمه میگیره یکم تواین مورد کارک ...

اره دقیقا خیلیم عجولم وای دوست دارم یکم صبور و خانومانه رفتار کنم ولی نمیتونم ینی انگار انداختن پشت سرم  

اره دقیقا خیلیم عجولم وای دوست دارم یکم صبور و خانومانه رفتار کنم ولی نمیتونم ینی انگار انداختن پشت ...

یکم تمرین کن قبل هرکاری که میخای بکنی تمرین مکث سه‌ثانیه‌ای رو انجام بده ینی قبل هرکاری ازیک‌تاسه تودلت بشمر بعد تصمیم بهانجام اون‌کاربکن عجیب معجزه میکنه این تکنیک من تمرین کردم الآن ریلکستر از گذشته‌ام توزندگیم حتماانجامش بده فایه‌شومیبینی‌موفق‌باشی استارتر

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
یکم تمرین کن قبل هرکاری که میخای بکنی تمرین مکث سه‌ثانیه‌ای رو انجام بده ینی قبل هرکاری ازیک‌تاسه تو ...

مرسی عزیز چشم شماهم موفق باشی گلم

اشتباه محضه از خانوادشون جلوشون بد بگیم.دیگه این کار رو نکن .خودت گلیمت رو از اب بکش بیرون.به شوهرت ...

بخدا راست میگی خواهر خانواده شوهر من همشون مار کبری ن ولی شوهرم  فورا میگه حانوادمن