2777
2789
عنوان

چجوری تو خانواده شوهر خودمو بگیرم

1217 بازدید | 43 پست

بخدا خیلی ساده ام و زود خودمونی میشم و اینا سواستفاده میکنن میخوام یکم خودمو بگیرم انقد ساده و بی الایش و خاکی نیاشم ک همه سوارم بشن ولی نمیدونم چجوری 

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل رفتن به‌اونجا یکم چسب دوقلوبزن بخودت علی‌الخصوص دهنت زودخودتومیگیری

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

خودتو سرگرم کن من تازگیا میرم خونشون یه کتابی چیزی میبرم میخونم میگم ساعت مطالعمه. چون توقع دارن همش پیششون باشم. هیچوقت بالباس راحتی نرو. قیمت لباساتو بهشون نگو راجع به فامیلاشون حرف میزنن دخالت نکن ازاینکارا

من مثلا دلگ میخواد وقتی از حرفشون یا کارشون ناراحت شدم بق کنم حرف نزنم ولی نمیتونم یادم میره شروع میکنم ب حرف زدنو خندیدن اونام منو شناختن بیشتر ناراحتم میکنن 

وای منم میگم دیدمشون محل نمیدم ولی یادم میره خواهر شوهرام فک میکنن از دماغ فیل افتادن متنفرم ازشون

دقیقا منم همینطورم از خودم بدم میاد

زیاد حرف نزن زیاد نخند وقتی ازت سوال می پرسن با لبخند ملیح جوابشونو بده اگرم خواستی سوالشونو ج ندی ...

مرسی عزیزم عالی بود

من مثلا دلگ میخواد وقتی از حرفشون یا کارشون ناراحت شدم بق کنم حرف نزنم ولی نمیتونم یادم میره شروع می ...

خب خودت که میگی میخام ناراحت شم نمیتونم پس تمرین کن کم کم میتونی

بعدشم بنظرم اگه میدونی آدمای آزازرسونی هستن نقطه ضعف دستشون ندی بهتره ینی متوجه نشن از چه چیزایی بدت میاد