شوهرش دیشب شناسنامه و سند خونه که به اسم خانمش هست و سند ماشین رو برداشته.صبح زنگ زده که در محضرم واسه طلاق.گفته سندا رو چرا بردی؟گفته محضر میخواد.میخواستم بدونم واسه طلاق سند ماشین و خونه هم لازمه یا شوهرش دروغ گفته؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
پس چرا برده هم سند خونه هم ماشینا.صبح زنگ زده امروز اخرین وقته بردنه مدارکه.باید میبردم.چند وقته مشک ...
دادگاه که شناسنامه میخواد اگر برای طلاق باشه همه ی اموالم میخوان من نمیدونم الان تو چه مرحله ای هستن ولی دوستتون بره دادگاه معلوم میشه اگر دروغ باشه باید سریع اقدام شکایت کنه چون اگر شوهرش اشنا پیداکنه و اموال و بنام کنه کار سخت میشه