سلام عزیزان من ۱۲ روز پیش آی یو آی کردم اول بی بی مثبت شد(هاله) بعد آز دادم ۱۵ بود که گفتن مشکوکه بعد ۳ روز تکرار کردم شد ۳۷۰گفتن مثبته واس من بتا تیتر بود
یکی دو نفر گفتن اثر آمپوله من یک دونه اچ سی جی روز ۱۱زدم و روز ۲۴ آز دادم سیکلم ۲۸ روزس ینی از زدن امپولم ۱۳ روز گذشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو رو خدا تو این حس و حال خوبت ولسه جنین من دعا کن شنبه دیگه میخوام برم سونو دکتر بگه همه چیز نرماله و قلب جنین تشکیل شده
من با میکرو باردار شدم دعا کنین واسم
🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
مرسی عزیزم انشاالله ک همه چیز ب بهترین شکل ممکن پیش بره شما هم واس من دعا کن ۱۰روز دیگه سونو ساک حام ...
ممنون انشاالله همه چیز به خوبی واست پیش میره واست ایت الکرسی میخونم
سعی کن اگه مشکلی نداری زود نری سونو
🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘