سلام دوستان پسرم پنج ماه و نیمشه از روز چهارشنبه اولش حالش بخوب هم میخورد و از فرداشم تسهال گرفته خیلی ناجور دکتر زینک و پدیلاکت و او آر اس نوشته براش اما اسهالش اصلا بهترنمیشه
خواهشا اگر تجربه ای دارید کمک کنید ممنون
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه شیرخشکیه شیرخشک AL110 شرکت نستله رو بگیر بعد یکی دو روز خوبه خوب میشه... دکتر پسر من براش تجویز کرد... منم هر وقت اسهال میشد اینو میگرفتم بهش می دادم خوب میشد
عزیزم پسرم 18ماهشه سه هفته طول کشید پوست و استخوان شده 4بار دکتر بردم
عزیزم ان شاءالله زود خوب بشه یه قرص هست به اسم یوموگی نمیدونم برا سن پسر شما تجویز میکنن یا نه خیییلییی عالیه از چند نفر شنیدم فوق العادس ی کپسوله ک قاطی ماست یا هرچی خواستی میکنی و ب بچه میدی
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!