2777
2789
عنوان

شکاک بودن همسرم به من

1462 بازدید | 66 پست

سلام دوستان 

من تو تاپیک قبلیم توضیح دادم که یه مزاحمی دارم که به شوهرم پیام میده و بهم تهمت خیانت با یکی از دوستای مجردشو میزنه و از همه چیزمون خبر داره  

حالا شوهرم و خودم خیر ندیده رو بلاک کردیم اما شوهرم فوق العاده بدبین شده به من و مدام آنلاین بودنمو چک میکنه هرروز میپرسه کی بهت پیام داده کجا رفتی کجا اومدی و کلا بادیگاردم شده و من به شدت از این رفتارش عصبی شدم چون تا الان اینجوری نبوده و منم هیچ خطایی نداشتم 

حالا موندم چطوری دوباره مثل سابق بشه چون با زبون خوش با دعوا با هر چی که بگید میگمش که الکی شک داره چند ساعت خوب میشه دوباره روز از نو و اگرم از چیزی ناراحت بشم زود میگه تو جریانت چیه زود با من بد میشی تو یه چیزیت هست 

به من بگید چیکار کنم واقعا این توهینو نمیتونم تحمل کنم

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

اینم بگم که کلا شوهرم نسبت به من احساس ضعف میکنه و فوق العاده وابسته منه 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت هرچی گفت بگو باشه گفت نرو تو هم نرو گفت برو یعد برو هرچی گفت واکنش نشون نده زمان میبره ولی در ...

اینکارارو میکنم خودشم میگه که بهم اعتماد داره اما میگه میترسم کسی مزاحمت بشه 

تو عین خیالت نباشه هرسوالی میپرسه جواب بده بدون ناراحتی بالاخره دوباره اعتمادش جلب میشه اعتمادش جلب بشه این سری بیشتر از چشاش بهت اعتماد میکنه ترام از سوالاش ناراحت نشو دوست داره ک روت حساسه نمیخواد زن و زندگیشو از دست بده

زیادی روی آدماحساب بازنکن ی روزی باامضای خودت حسابتوخالی میکنن!💙
اینم بگم که کلا شوهرم نسبت به من احساس ضعف میکنه و فوق العاده وابسته منه 

هیچ راه حلی نداره جزحسن نیت

حسن نیتت روبهش ثابت کن

هرچی گفت وهرچی پرسیدجواب بده بدون تعصب و...کم کم میشه عین قبلش

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
عزیزم درخواست دوستیموقبوول کن

نخیر شما آقا هستی یکم پیش تو یه تاپیک داشتن در موردتون حرف میزدن که مزاحم همه شدید

هیچ راه حلی نداره جزحسن نیت حسن نیتت روبهش ثابت کن هرچی گفت وهرچی پرسیدجواب بده بدون تعصب و...کم ک ...

همینکارو ادامه میدم ممنونم عزیزم

چراشمابه همه درخواست میدی؟

شمامردی چرازدی زنی توصفحه تون؟

ازهمه م یه سوال میپرسی

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
تو عین خیالت نباشه هرسوالی میپرسه جواب بده بدون ناراحتی بالاخره دوباره اعتمادش جلب میشه اعتمادش جلب ...

چشم عزیزم اینکارو میکنم ممنونم ازت

قبول کن تابهت بگم چکارکنی بقیه زرزدن هرکس ادعاداره پیویش رفتم بگه توقبول کن 

زور که نیست نمیخوام قبول کنم 

برو سفرتو جای دیگه پهن کن آقا

@نی نی یار1

@نی نی یار2

@نی نی یار3

@نی نی یار4

@نی نی یار5

ایشوبه همه درخواست دوستی دادن وآقاتشریف دارن

سوالای درشان خودشونم میپرسن لطفاًرسیدگی کنید

چراشمابه همه درخواست میدی؟ شمامردی چرازدی زنی توصفحه تون؟ ازهمه م یه سوال میپرسی

دقیقا 

به همه پیام داده مزاحمم شده تازه دست پیشم میگیره