2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقت پیشا خواب دیدم ک دختر برادرم که نه سالشه و نابالغه پریود شد و هممون میگفتیم زوده . چطور پریو ...

تعبیر خوبی داره پریود شدن و رنگ سفیدو قرمز یجورایی خوشبختی گاهی خواستگار وشادیه

به تو احتیاج نه... به تو اعتیاد دارم...

یا اینکه پریشب خواب دیدم زن هین برادرم ک گفتم،  یه بچه دنیا آورده ک تو خوابم نمیدونم پسربود یا دختر ولی یه بچه خوشکککککل  که سه تا از انگشتای دست راستش فلج و شل بود .  داداشم خیلی ناراحت بود و گریه میکرد. ماهم دلداریش میدادیم

این خوابای ک گاه و بی گاه میبینم اصلا پرت و پلا نیست . خیلی واضحه . حس میکنم تعبیر دارن

احتمالا روزیشون زیاد میشه چون نوزاد روزیه پریود شدنم خوبه نگران نباش

به تو احتیاج نه... به تو اعتیاد دارم...

گلم خواب دم صبح تعبیر داره و بیشتر خوابایی که جس بدی بهت میدن تعبیر خیلی خوبی دارن 

انشاالله روزی برادرت زیاد میشه و از غم رها میشن

پریودو باید چک کنم برات

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

پریود شدن یا عادت ماهانه یکی از خواب‌های رایجی است که بیشتر زنان با آن روبرو می‌شوند. در گذشته به دوران قاعدگی زنان حیض گفته می‌شده است و به همین منظور در اکثر کتاب‌های تعبیر خواب تفاسیر با استفاده از کلمه حیض بیان شده‌اند. معبرینی همچون ابن سیرین دیدن پریود شدن در خواب را برای یک زن امری طبیعی دانشته و بنابراین بدست آوردن مال بیان می‌کند ولی در مورد مردان نشانه و هشداری برای غرق شدن در گناه و مال حرام ذکر کرده است. 

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
به گفته محمد بن سیرین پریود شدن برای مردان ماندگاری در گناه و برای زنان بدست آوردن مال زیاد است. میزان ماندگاری مردان در گناه و بدست آوردن مال حرام بسته به خونی است که از وی در هنگام عادت ماهانه رفته است.
 نکته:زمان دیدن یک خواب در تعبیر آن بسیار تاثیر گذار است به طور مثال اگر در طول روز بسیار خوشحال باشید این احتمال می‌رود که در طول شب نیز رویایی در مورد خنده و شادی ببیند. در مورد پریود شدن و قاعدگی در زنان نیز این نکته می‌تواند حائز اهمیت باشد. یعنی بسیار احتمال می‌رود  زنی که در دوران قاعدگی خود قرار گرفته خواب‌هایی در مورد پریود شدن و یا خون خارج شده از آن ببیند. همچنین مشاهده شده است مادرانی که در دوران بارداری قرار گرفته‌اند به دلیل ترس از دست دادن فرزندانشان رویاهایی در مورد سقط جنین و یا پریود شدن در این دوران مشاهده کنند. به گفته اکثر معبرین غربی این‌گونه خواب‌ها تعبیر و تفسیری نخواهند. پس با دانستن این نکات به تعبیر خواب پریود شدن خواهیم پرداخت.