2777
2789
عنوان

چیکار کنم

121 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها خواسم برم تو تاپیک هایی که ذخیرشون کردم زدم روی پروفایلم ولی اشتباهی خروج رو انتخاب کردم و کاربریم از بین رفت چیکار کنم دوباره برش گردونم؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

ندونم ایمیلت با رمز عبور بزن یا

از نی نی یار بپرس

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شماره تلفن اومدم

خب شمارت بزن ببین کد میده بتونی واردبشی

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
نه  فداتشم میزنه این شماره قبلا وارد شده است به نی نی یار گفتم

اره ب نی نی یار بگو

جواب نداد عزیزم تو میتونی صداش کنی ؟؟

باید میرفتی ت تاپیکش ک بازه  رفتی تاپیکش؟

باید میرفتی ت تاپیکش ک بازه  رفتی تاپیکش؟

رفتم گفت باید از این کاربریت خارج بشی و با اون کاربریت اسم و رمز عبورتو بزنی درست میشه گفتم رمزو فراموش کردم تاپیکشو قفل کرد😑😑😑به ما که رسید کفگیر خورد ته دیگ تاپیک قفل کرد😅

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
رفتم گفت باید از این کاربریت خارج بشی و با اون کاربریت اسم و رمز عبورتو بزنی درست میشه گفتم رمزو فرا ...

خخخخ باید بری تاپیک نی نی یار دیگه الان نی نی یار چند رفتی؟

خخخخ باید بری تاپیک نی نی یار دیگه الان نی نی یار چند رفتی؟

جیغغغغ رمزشو یادم اومد کاربریمو برگردوندم مرسی گلم یه بوس اینور لپت یه بوس اونور لپت😘😘😘😘

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
جیغغغغ رمزشو یادم اومد کاربریمو برگردوندم مرسی گلم یه بوس اینور لپت یه بوس اونور لپت😘😘😘😘

خخخخ خدارو شکر من از نی نی یارها پیگیرتر بودم 😃😃😃😃😆😆😆😆

خخخخ خدارو شکر من از نی نی یارها پیگیرتر بودم 😃😃😃😃😆😆😆😆

😅😅😅مرسی عزیزدلم

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...